Bastijan Švajnštajger obožava suprugu: Ana Ivanović dobija poklon kojem se nije nadala

Bastijan Švajnštajger obožava suprugu: Ana Ivanović dobija poklon kojem se nije nadala

Autor: | 28/02/2018

0

Ana Ivanović (30) svaki dan očekuje porođaj, a njen muž Bastijan Švajnštajger (33) joj je već pripremio iznenađenje. Bivša teniserka će od fudbalera nakon porođaja na poklon dobiti luksuzni stan u Čikagu.

- Ana je Bastijana učinila najsrećnijim čovekom na svetu kada mu je saopštila da je u drugom stanju i sada on želi da je daruje onako kako i priliči supruzi jednog fudbalera. Sportista nije dugo razmišljao, već je odlučio da joj kupi nekretninu u njenom omiljenom gradu. Švajni je pre nekoliko meseci angažovao agenciju, koja se pobrinula da stan bude na najlepšoj lokaciji, s pogledom na ceo grad - priča sagovornik blizak porodici Ivanović za Kurir.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 10. Феб 2018. у 5:58 PST

On kaže da Ivanovićeva i ne sluti kakvo je iznenađenje čeka.

- Svi se u porodici raduju dolasku bebe. Bastijan je non-stop uz Anu, ispunjava joj ama baš sve želje. Nije joj otkrio da je čeka vredan poklon, ali svi u porodici su upućeni. Nedavno su opremili sobu za bebu - završava  izvor pomenutog lista.

Not cold at all, right @bastianschweinsteiger ?! ❄️??

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 11. Феб 2018. у 8:08 PST

Ana će se poroditi u jednoj od najboljih klinika u Nemačkoj, gde porođaj košta 15.000 evra. Njih dvoje su odlučili da zamrznu bebine matične ćelije.

Srpkinja i Nemac u jednom su složni - njihovo dete će imati srpsko ime! Ana i Bastijan odabrali su ime za sina, a u najužem izboru bila su imena Stefan, Marko, Luka i Aleksandar. Za koje ime su se na kraju odlučili, otkriće nakon porođaja.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 25. Феб 2018. у 9:17 PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty