Iva Štrljić o Radošu Bajiću:  Dopada mi se sto poštuje saradnika i uvek se osećate zaštićeno

Iva Štrljić o Radošu Bajiću: Dopada mi se sto poštuje saradnika i uvek se osećate zaštićeno

Autor: | 01/03/2018

0

Popularna glumica i spisateljica Iva Štrljić jedno je od glumačkih imena koja su angažovana u vikend-seriji Radoša Bajića "Šifra Despot".

Iva će se pojaviti u nekoliko epizoda ove serije, koja je već postigla odličnu gledanost, a publika će je videti već u sutrašnjoj, sedmoj epizodi pod nazivom "(Ne)vladina organizacija".

- Igram Maršu, koja je veoma ambiciozna i stalno je u nekom poslu, stalno pokušava da dođe do novca. Moderna je, brbljiva i u svemu vidi mogućnost za neki veliki posao, to su njene specifičnosti, rekla je na samom početku Štrljićeva.


Na režiji vikend-serije "Šifra Despot" zajedno rade Radoš Bajić i Dejan Zečević, a Iva je ispričala kakvo je iskustvo sarađivati sa njima.

- Sa Dejanom sam već imala priliku da sarađujem, sa Radošem do sada ne, ali sam oduševljena. Ovo je sigurno moja najznačajnija saradnja, Radoš je zaista jedan veliki profesionalac. Ono što mi se posebno dopada kod njega, jesto to što poštuje čoveka, saradnika, uvek se osećate zaštićeno, znate da ju tu neko ko brine o ekipi. Postoji neko porodično osećanje, mislim da je to prava reč koja opisuje saradnju sa Radošem i producentskom kućom "Contrast Studios". Zato bih volela da od sada stalno sarađujem sa njima - ispričala je Iva.Kako je već snimala nekoliko epizoda, Iva je otkrila kakva je atmosfera na setu.

- Na primer, ja danas imam temperaturu, što se na meni ne vidi, jer sam ozdravila čim sam došla na snimanje. Čim se pojavim na setu, odmah mi je bolje. To dovoljno govori o tome kakva je atmosfera na snimanju - kaže Iva.

Glumica je pratila emitovanje prvih šest epizoda i izuzetno je zadovoljna:

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on Feb 17, 2018 at 12:17am PST


- Gledala sam epizode koje su se do sada emitovale i veoma mi se dopada. Ne samo što se dopada meni, jer igram u seriji, već se dopada i svima u mojoj okolini. Ova serija je vesela i duhovita, a to je nešto što je ljudima potrebno. "Šifra Despot" je serija koja će svakog petka, subote i nedelje okupiti porodicu - rekla je za kraj popularna glumica.

Ivu ćete, zajedno sa Vladimirom Aleksićem, gledati u sedmoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" koja nosi naziv "(Ne)vladina organizacija", u petak 2. marta tačno u 21 čas na TV Pink!

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram