Dobri izgledi za našeg predstavnika: Stranici oduševljeni našom pesmom za Evroviziju

Dobri izgledi za našeg predstavnika: Stranici oduševljeni našom pesmom za Evroviziju

Autor: | 02/03/2018

0

Srbija je nedavno konačno odabrala pesmu i umetnike koji će nas predstavljati na najvećem muzičkom takmičenju na setu. Sanja Illić i Balkanika su pesmom Nova deca bili ubedljivi pobednici na Beoviziji, ali su ubrzo nakon toga našli na udaru javnosti zbog optužbe da nisu pevali uživo. Međutim, trenuno najvažnije pitanje jeste da li se ova pesma sviđa strancima, čiji će glasovi odlučiti da li Balkanika ima potencijal za pobedu.

 

Naime, nakon što je pobednik proglašen, njihov nastup je objavljen i na oficijalnom Youtube kanalu Evrovizije, pa su fanovi takmičenja širom sveta bili u prilici da premijerno čuju našu pobedničku pesmu. A sudeći po komentarima, utisci su i više nego pozitivni. Ovo su samo neki od komentara koji se mogu pročitati ispod klipa:

Ovaj nastup je jedinstven. Svideo mi se.

Konačno možemo da čujemo etno/tradicionalni zvuk neke države. Još je u pitanju Srbija. Srećno iz Turske

Dobrodošli u finale. Sviđa mi se ova pesma.

Stvarno mi se sviđa ova pesma. Etno i moderno u isto vreme, nešto što Evrovizija nije imala pre. Nadam se da će se kvalifikovati.

Ovo je najzanimljija srpska pesma od Ljubav nije stvar. Inače, ova bine me podseća na binu koju je Evrovizija imala 2008. godine u Beogradu. Slučajnost?

Pesma je tako originalna, a predstavlja Srbiju na najbolji način. Pozdravi iz Slovenije.

Da Srbijo. Da. Hvala ti što ne pevaš na engleskom i hvala ti na ovoj neobičnoj, ali dobroj pesmi. Dobrodošli u finale.

Imate moju podršku iz UK. Definitivno ćemo glasati za vas.

Grčka i Srbija će pokidati ove godine sa etno zvucima. Predivna prezentacija vaših zemalja. Obe će biti u Top 10 sigurno. Srećno.

Sledeće godine želim da Evrovizija bude u Beogradu. Svaka čast Srbijo. Srećno u Portugalu.

Magično. Odličan posao Srbijo. Neverovatna i divna pesma i jaki vokali. Nadam se finalu i Top 10. Srbija je legendarna država na ESC. Pozdravi iz Poljske.

E ovo je ono što zovem evrovizijskom pesmom.

Hellomagazin.rs RTS/Promo

Najnovije vesti