Mira Škorić: Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim

Mira Škorić: Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim

Autor: | 04/03/2018

0

Mira Škorić je nedavno otputovala u Berlin da bi iznenadila biznismena s kojim je u vezi, i zatekla je scenu, od koje se, kako kaže, dugo neće oporaviti.

- Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim.

Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola - izjavila je Mira za Kurir .

Mira Škorić: Kada mi je otkriven tumor, promenila sam život iz korena

 

Pevačica kaže da je s Nemcem videla budućnost i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja i da često ide u streljanu, pevačica je srećna što u tom trenutku nije imala oružje pored sebe.

- Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla.... Evo i sada se ježim od toga!

Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav - iskreno je ispričala za Kurir folk zvezda i dodala da je prekinula svaki kontakt s bivšim verenikom.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Hello/Arhiva
Tagovi: mira škorić