Nikola Rađen: Nisam ljubomoran, Ana je lepa žena i srećan sam što je moja supruga

Nikola Rađen: Nisam ljubomoran, Ana je lepa žena i srećan sam što je moja supruga

Autor: | 07/03/2018

0

Nikola Rađen i Ana Kokić su u skladnom i dugom braku, uprkos konstantnim spekulacijama da se razvode i da je njihovoj ljubavi kraj.

Oboje samosvesni, zgodni i sigurni jedno u drugo, u svom odnosu neguju poverenje kao temelj ljubavi koja ih povezuje.

Za šta najviše koristiš društvene mreže i da li nekada dobijaš negativne komentare od pratilaca? Kako se odnosiš prema njima?

- Društvene mreže koristim najviše zbog posla. Moje objave su veoma skromne i ne mogu da se pohvalim nekim ekstremnim sadržajem. Komentare se trudim da ne čitam, ali i nema mnogo negativnih.

Da li ti se ikada desilo da te devojke, uprkos činjenici da si u braku, startuju putem Fejsbuka ili Instagrama i da ti šalju nage fotografije? Da li uopšte reaguješ na takve stvari ili samo klikneš blok?

- U današnje vreme, kada je sve svakome dostupno, ne iznenađuje me ponašanje mladih, pa ni to kako se devojke ponašanju na društvenim mrežama. Koristim društvene mreže kako bih promovisao ono što radim, a to je, pored vaterpola i karijere u Rusiji, kamp vodenih sportova „Number ONE“, čiju drugu sezonu organizujemo na leto ove godine u Vrnjačkoj Banji.

Da li si ikada doživeo da te muškarci muvaju putem društvenih mreža i kako reaguješ na takve situacije?

- Ne startuju me muškarci. (smeh) Nikada nisam imao takvu situaciju.

Koliko pratiš Anine objave na Instagramu i da li si joj nekada zamerio kada objavi provokativnu fotografiju?

- Ana je lepa žena i srećan sam što je moja žena. Nemam problem ni sa jednom njenom slikom na društvenim mrežama.

Da li bi partnerki oprostio prevaru i koliko si ljubomoran?

- S obzirom na to da živimo udaljeni kilometrima jedno od drugog, poverenje je najvažnija stvar našeg odnosa. Zato ne razmišljam o tim stvarima i nemam potrebu za ljubomorom.

Veliki deo karijere si proveo u inostranstvu. Da li ti se nekada desilo da si zbog profesionalnih obaveza propustio datume bitne tvojoj porodici? Kako to prevazilaziš?

- Ana i ja gledamo da budemo zajedno kad god su bitni datumi, bilo da je to neki pravoslavni praznik ili godišnjica, rođendani. Ako ja ne mogu da budem u Srbiji, Ana je sa devojčicama kod mene, i na taj način pravimo balans, koji funkcioniše odlično.

Šta je teže: biti supruga profesionalnog sportiste ili muž pevačice?

- Supruga profesionalnog sportiste, zato pored ljubavi koju osećam prema Ani imam veliko poštovanje.

Kakav je osećaj da nakon svih uspona i padova u karijeri ponovo trijumfuješ u bazenu i sa novom ekipom osvojiš Kup Rusije?

- Osećaj je neverovatan. Ponosan sam na moju ekipu i sve ono što postižemo iz meča u meč. Mislim da ostvarujemo velike rezultate i da smo Duško, Gajo i ja opravdali svoje mesto u timu.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva/ATA Images