Vesna Dedić:  Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali sam zaista zadovoljna majka

Vesna Dedić: Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali sam zaista zadovoljna majka

Autor: | 16/03/2018

0


Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić već izvesno vreme živi sama, budući da je njena ćerka Lenka zbog školovanja napustila Srbiju. Vesna otkriva da joj najteže pada što nema redovan kontakt sa ćerkom i jedva čeka da njenoj mezimici počne raspust.

– Lenka je dobila stipendiju i trenutno je u Engleskoj, gde završava treći razred srednje škole. Mnogo mi nedostaje, a s obzirom na to da ima mnogo obaveza, ne stižemo da se gledamo putem interneta. Ćerka mi je zabranila da pričam o njoj, ali mogu da kažem da sam zaista zadovoljna majka. Jedva čekam da se završi školska godina, pa da idemo u Crnu Goru na more – uverava Vesna, koja je nedavno odlučila da otpočne novi posao sa svojom najboljom drugaricom, voditeljkom Sanjom Marinković.


– Sa Sanjom sam pokrenula novi projekat, odnosno internet platformu, gde ćemo se truditi da pomognemo ženama koje nemaju samopoštovanje. Ne manjka nama posla, već jednostavno posle 20 godina rada sa ženama shvatile smo koji su njihovi najveći problemi. Sanja je moja drugarica 25 godina i budući da smo iz poslovne saradnje počeli da se družimo, sigurna sam u uspeh svih naših poslovnih poduhvata. Mogu slobodno da kažem da se nikada nismo posvađale zbog posla, a privatno se svađamo – zaključila je sa osmehom Dedićeva
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: vesna dedić

Najnovije vesti