Rada Manojlović o udaji za Harisa: Neće biti crkvenog venčanja, biće samo građansko

Rada Manojlović o udaji za Harisa: Neće biti crkvenog venčanja, biće samo građansko

Autor: | 22/03/2018

0

Popularna pevačica već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim izabranikom i kolegom Harisom Berkovićem.

Kako vreme prolazi, Rada i Haris sve više razmišljaju o budućnosti i stupanju u brak, a pevačica je ovim povodom otkrila da li bi zbog svog dragog promenila veru i da li će biti crkvenog venčanja.

- Nas dvoje smo razgovarali na tu temu. On je svestran, ozbiljan i veoma inteligentan mladić, koji je svestan svega. I njegovi roditelji su mladi. Nas dvoje se poštujemo međusobno, kao i našu veru. Kod nas se sve slavi, prosto ne možemo da zaradimo samo za slave - kaže Rada za Kurir i dodaje da u njihovom slučaju neće biti crkvenog venčanja.

- Biće samo građansko. Šta ima veze - kaže pevačica.

A na pitanje da li je Haris ljubomoran, Rada bez premišljanja odgovara.

- Nije. Možda zvuči neverovatno, jer je mlad, ali on je siguran u sebe. Ima dosta koleginica koje mu se nabacuju. Čak mi je i priznao koja mu se udvara. Drago mi je što je mojim koleginicama lepo u njegovom društvu. Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže, tako da sve ja to kontrolišem.

Inače, pošto su trenutno Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zastupljeniji u medijima od nje i Harisa upitali su je i da li joj to smeta.

- Ne smeta mi. Haris i ja ne volimo da se medijski eksponiramo, a ni Haris nije Brenin pastorak. Šalu na stranu. Mi smo dve godine u vezi i nikad nismo objavili zajedničku fotografiju. Da smo hteli, i vi biste mogli da imate sliku našeg doručka iz kreveta, ali mi to ne volimo. Njega treba da jure devojke po nastupima, kao i mene momci. Naša veza treba da bude enigma.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević