Marijana Mikulić ima lepe vesti pred Uskrs, postaje mama po treći put

Marijana Mikulić ima lepe vesti pred Uskrs, postaje mama po treći put

Autor: | 29/03/2018

0

Poznata glumica Marijana Mikulić, koju naša publika voli iz serije "Obični ljudi", nije mogla više da izdrži i da skriva svoju sreću, jer joj se ostvarila velika želja.

Marijanaje na svom je Instagram profilu potvrdila kako je treći put u drugom stanju. 'I eto, tako, još jednom ispočetka. Hvala svima na čestitkama, ljubim, grlim. Ovog Uskrsa i ja sam Kinder surprise' - napisala je glumica, na šta su usledile brojne čestitke od prijatelja i fanova.

Ova simpatična 36-godišnjakinja već je ponosna majka dvojice sinova, devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andrije. Marijana je u srećnom braku sa suprugom Josipom, profesorom i načelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Njihova sreća traje punih 12 godina.

Glumica nikada nije krila da joj je velika porodica istinska želja. Tako je pre Božića otvoreno priznala kako priželjkuje još jedno dete.

Iste je želje imala i ranije, tačnije 2008. godine.

- Ako Bog da, imaćemo još dece. Barem da imamo četvoro! Josip je hteo celu rukometnu momčad, ali uspeli smo da se dogovorimo - rekla je tada glumica za Story.hr

hellomagazin.rs Instagram/maremikulic