Recept praktične žene: Kako Nataša Pavlović uspeva da uskladi porodicu i posao

Recept praktične žene: Kako Nataša Pavlović uspeva da uskladi porodicu i posao

Autor: | 30/03/2018

0

Nataša Pavlović priznaje da je u poslednjih nekoliko meseci prošla kroz stresan period prouzrokovan rođenjem bebe, selidbe i polaskom u školu svog starijeg sina.

- U isto vreme radim domaći sa starijim sinom, neće da piše, držim bebu, hranim je, neće da jede. Tada mi dođe da čupam kosu, na šta me stariji sin pita: „Šta ti je, mama?”. I šta da mu kažem: „Pa šta šta mi je, nijedan neće da sluša?” Na te reči on smireno odgovara: ”Ma opusti se, kakve to ima veze”. Onda stanem i objasnim mu šta bi se desilo da ga ostavim da ne uradi domaći, a da bebu ne nahranim. Tada shvati da ne postoji rešenje, da se moraju obaveze završavati- dodaje Nataša.

Iako to jeste privrevemeni problem sa kojim se svakodnevno bori, svesna je da uloga majke to sa sobom nosi. Stres joj je izazivao i posao, ali priznaje da na njemu uživa.


- Posao mi je bio stresan na samom početku kada sam tek počela da radim emisiju, dok nisam skroz ušla u fazon i dok sve nije leglo na mesto. Sada više nemam stres. Dok snimam tu mi je negde i telefon, pa krišom bacam oko da vidim da li je neko zvao od ukućana i da li je sve u redu. To je jedini stres da uspem da sve izbalansiram u isto vreme- iskrena je prelepa voditeljka.
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: natasa pavlovic