Snežana Stojković: Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana

Snežana Stojković: Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana

Autor: | 26/04/2018

0
Foto Privatna arhiva

Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, Dragan Stojković i njegova supruga Snežana Stojković sumiraju prve utiske nakon veličanstvene ceremonije koja je održana na jugu Francuske.

Najmlađa naslednica Dragana i Snežane, Anja Stojković je pred više stotina zvanica u subotu u najluksuznijem gradiću na jugu Francuske, Antibu, organizovala svadbenu ceremoniju na kojoj se udala za supruga, reli vozača Igoa Valentea. Ceremonija je koštala više miliona, a svi gosti bili su smešteni u luksuznom hotelu u kojem im je bio plaćen boravak od nekoliko dana. Anju je do oltara koji je bio ukrašen belim cvećem doveo otac Dragan Stojković, a Snežana priznaje da je ovaj momenat bio ujedno i najemotivniji za nekadašnjeg fudbalera, a danas fudbalskog trenera.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 25. Апр 2018. у 1:04 PDT

- Draganu je posebno bilo teško kada je Anju predao Igou i tada je pustio i prvu suzu, veoma emotivan momenat za njega, ali i za sve nas - kaže Anjina majka Snežana Stojković za "Blic".

Words cannot describe what taking you as my wife meant to me yesterday. You are the most beautiful, incredible person I could ever be with and I promise to love you forever and ever. The pressure has come down a little and slowly realizing WHAT A WEEKEND it has been... To every single friend involved, I want to say that I love you dearly, you can not possibly imagine what this has brought to to our lives. We are truly privileged to have such a big family around us, you are all parts of our lives forever and from the bottom of my heart I want to say THANK YOU for coming but more importantly for celebrating, for laughing, for crying, caring and for loving... thank you for making this weekend the best fucking weekend we could have ever hoped for. Our hearts are filled with love We love you all ❤️ #anjahugo

Објава коју дели H. (@hugo) дана 22. Апр 2018. у 11:48 PDT

S druge strane, ona je bila veoma smirena.

- Ja sam bila dosta smirena, prva sam došetala sa Markom i unukom Indijom Rouz. Sve je bilo kao iz bajke, čarobno veče sa divnim i romantičnim zalaskom sunca. Ambijent, vreme, divni gosti, sve je bilo savršeno - deli sa ekipom Blica prve utiske Piksijeva supruga.

Објава коју дели marijatarlac (@tarlacmarija) дана 25. Апр 2018. у 3:53 PDT

Anja Stojković udala se u skupocenoj venčanici čuvenog kreatora visoke mode libanskog porekla Elija Saba. Haljina je rađena specijalno za Piksijevu mezimicu.

Објава коју дели Lara Vidal (@olivevidal) дана 25. Апр 2018. у 10:16 PDT

- Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana. Divan je osećaj, zaista - iskrena je Snežana.

The happiest day of my life @glennspirojewels @eliesaabworld #anjahugo

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 23. Апр 2018. у 3:12 PDT

Na pitanje kako je Anja reagovala kada je čula govor svojih roditelja, ali i brata Marka i sestre Andree, Snežana ne uspeva da sakrije emocije.

- Draganov govor je posebno oduševio sve goste, a govor sestre Andree je svim gostima naterao suze, jer je bio posebno emotivan. Verujte mi da su i meni krenule suze na oči - kaže Snežana.

O narednim planovima ne razmišljaju, jer su gosti sa svadbe još uvek smešteni u luksuznom hotelu u Antibu i porodica Stojković-Valente će još nekoliko dana provesti u Antibu.

- Anja još uvek ispraća goste i ostala je u hotelu da uživa sa suprugom i ćerkicom - završava ona.

Објава коју дели Lara Vidal (@olivevidal) дана 24. Апр 2018. у 12:16 PDT

hellomagazin.rs Privatna Arhiva/Hello

Pročitajte još