Milan Lukić o skandalu na Evroviziji: Svukli su ga sa bine i tukli pred nama, nije bilo svejedno

Milan Lukić o skandalu na Evroviziji: Svukli su ga sa bine i tukli pred nama, nije bilo svejedno

Autor: | 15/05/2018

0

Srbija je na upravo okončanom Evrosongu zauzela nimalo laskavo 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela, Neta Barzilaj sa pesmom "Toy". Naši predstavnici, Sanja Ilić i Balkanika, nisu razočarani plasmanom i kažu da se već mesec dana znalo ko će pobediti u Portugalu.

Milan Lukić, pevač Balkanike, gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana na TV Prva, otkrio je da veruje da je politika umešala prste kada je reč o glasanju.

- Postoji neki čovek koji ide i dogovora stvari naočigled svih. On je tako išao i dogovarao, ne uzimajući u obzir našu zemlju. Ja sam slučajno sedeo pored australijske delegacije i on je sa njima ćićorio, ne znajući da sam ja neko ko učestvuje na Evroviziji - rekao je on i dodao:

- Nisam se razočarao, meni je 19. mesto kao da smo bili prvi.

Milan je otkrio i neke do sada nepoznate detalje koji su se dešavali iza kulisa. Recimo, da su Srbiji na Evroviziji tražili čak 19.000 evra za bubnjeve.

- To je deo naše scenografije koja je bila komplikovana da se prenese u Portugal. Oni su se ponudili da nam naprave nove i to je bila cena - rekao je, te dodao da su na kraju ipak poneli svoje bubnjeve.

Kako kaže, još pre mesec dana znao je ko će pobediti na 63. Evroviziji.

- Mesec dana pre Evrovizije smo bili u Tel Avivu i bilo je jasno koliko oni žele da pobede, sve je bilo u znaku nje. Bilo nam je jasno da će ona pobediti - kaže, a potom komentariše skandal koji je obeležio Evroviziju.

Naime, tokom nastupa Velike Britanije jedan muškarac izleteo je na scenu i oteo pevačici SuRie mikrofon, a sve to se dešavalo neposredno pred izlazak naše delegacije na scenu.

- Svukli su ga sa bine i tukli pred nama. Nije bilo svejedno. Ja nemam tremu, ali nije bilo svejedno - rekao je Milan, a potom se osvrnuo i na uvredljive komentare novinara "Daily maila", koji je za Lukića napisao da je "Najstrašniji snagator koji izgleda kao satanista".

- Ružno je i to ne priliči tako nečemu. Oni veličaju stvari koje su izopačene. Ja to stvarno nisam čuo, ali ako im je za osvetu... ja sam sa mikrofonom BBC-ja radio intervjue tamo, tako da videće kako su prošli - rekao je Milan kroz smeh.

hellomagazin.rs Andres Putting/Thomas Hanses

Pročitajte još

Najnovije vesti