Željko Joksimović u pripremama za koncert: Volim Tašmajdan, podseća me na amfiteatre u Grčkoj

Željko Joksimović u pripremama za koncert: Volim Tašmajdan, podseća me na amfiteatre u Grčkoj

Autor: | 28/05/2018

0

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović rasprodao je u rekordnom roku kompletnu VIP zonu na koncertu 16. juna na Tašmajdanu i odlučio da je proširi.

- Raduje me činjenica da smo prodali VIP zonu za samo nekoliko dana od trenutka kada je krenula kampanja. To je zaista fenomenalan rezultat. Zajedno sa timom smo odlučili da je povećamo jer su ljudi na isti način doživeli koncert kao i mi - žele sjajan provod, žurku, da spuste piće na barski sto i da uživaju. Imamo dosta upita i iz regiona jer je Beograd destinacija koja je leti vrlo atraktivna, tako da ćemo proširenjem omogućiti da ponesu nezaboravne utiske - rekao je Željko Joksimović.

 

Joksimović po prvi put održava koncert na Tašmajdanu, a hiljaditi u karijeri.

- Svakog dana imamo posla na Tašmajdanu. Spremamo zaista spektakl. Nikada nisam obeležio ni jedan jubilej, a veoma retko u Beogradu nastupam i spojio sam obe stvari. Ja volim Tašmajdan, podseća me na amfiteatre u Grčkoj, volim tu akustiku koja je posebna. Sedam dana kasnije nastupam u Nišu, na letnjoj pozornici gde nisam imao koncert gotovo 14 godina, i radujem se i tom koncertu - zaključio je Joksimović.

Direktor Melos estrade Bane Obradović pojasnio je da VIP zona podrazumeva barske stolove i dovoljno mesta za igru tokom cele večeri.

- Željko je želeo da se od terena napravi najudobnije mesto za provod jer je takva vrsta koncerta. Zato se i osećajte kao kod kuće - rekao je Obradović.

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on May 23, 2018 at 4:03am PDT

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images