Album prvenac: Tijana Bogićević zablistala na promociji  novih pesama

Album prvenac: Tijana Bogićević zablistala na promociji novih pesama

Autor: | 30/05/2018

0

Nakon što je obradovala publiku novim spotom za pesmu "Nekako, nikako", Tijana Bogićević je juče objavila i svoj prvi album pod nazivom "Čudo". Tim povodom na jednom mestu okupila je sve kolege i saradnike kako bi im uživo predstavila kako zvuče njene pesme!

Tijanina autentična pojava i fantastične glasovne sposobnosti odavno su poznate publici širom regiona, a sada će po prvi put ima mogucnost da uživa u njenom kompletnom muzičkom opusu, objedinjenom na muzičkom albumu koji donosi dvanaest pesama.

- Na albumu su se našle četiri nove pesme, četiri pesme koje su do sada bile samo uživo izvođene, a sada su dobile i svoju studijsku verziju, i četiri singla koje je publike već imala priliku da čuje: "Bezuslovno", "Ti imaš pravo", "Tražim" i "Tvoja" - kaže Tijana Bogićević.

Autor najvećeg dela pesama je Dušan Alagić, a deo autorskog tima su i Aleksandra Milutinović i Bane Opačić.

Sergej Ćetković, Aleksa Jelić, Aleksandar Sale Cvetković iz Tropiko benda sa suprugom Jovanom Pajić, Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Dušica Jakovljević, Bojana Stamenov, Boris Režak, Danica Krstić, Iva Banićević, Bojan Marović, Lukijan Ivanović, bili su među onima koji su došli kako bi Tijani Bogićević čestitali na izlasku albuma prvenca!

Zvanice i predstavnici medija zabavljali su se do duboko u noć, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Tijana uživo izvela svoj najveći hit, pesmu "Tražim", ali i nove numere poput "Ti imaš pravo", "Hajde onda ništa", "Stoti dan"...

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Željka Dimić