Sanja Marinković: Ne osuđujem želju da upoznate nekoga u neformalnom dopisivanju putem "gedžeta"

Sanja Marinković: Ne osuđujem želju da upoznate nekoga u neformalnom dopisivanju putem "gedžeta"

Autor: | 30/06/2018

0


Već punih 19 godina emisija  "Magazin in" uspeva da zadrži pažnju gledalaca pored malih ekranaAutorki i voditeljki Sanji Marinković tokom dve decenije rada bilo je najvažnije da ne izneveri očekivanja gledalaca.

- Oni u pobedama, porazima, patnjama i ljubavi mojih gostiju traže svoju meru uspeha i sreće - kaže popularna voditeljka za Novosti ističući da je uspela da održi kvalitet emisije uprkos brojnim izazovima - Komentari, kritike i pohvale publike su ono što mi daje vetar u leđa da izaberem temu i goste koji će zadovoljiti ukus publike, a ne TV kritike. Ako radite ono što volite i u šta verujete, uspeh neće izostati.

Sanja Marinković: Imam 44 godine, život tek počinje za mene

Ono po čemu je emisija na neki način prepoznatljiva su razgovori o muško-ženskim odnosima. Kako je internet nametnuo novu vrstu komunikacije, Sanja je otkrila da li podržava i ovaj vid razmene emocija.

- Zvuči blesavo, ali ne osuđujem želju da upoznate nekoga u neformalnom dopisivanju putem "gedžeta", jer svi šaljemo poruke. Kada se dopisujemo, koristimo sličice na kojima su izražena razna osećanja. Ne moramo da trošimo vreme na pisanje, već pošaljemo nasmejani emotikon. Nije loše što, zahvaljujući internet eri, uvek na raspolaganju imamo ceo meni osećanja -
objašnjava voditeljka za Novosti.

Hellomagazin.rs Dejan Milićević/instagram