Porodična drama Jelene Đoković

Porodična drama Jelene Đoković

Autor: | 26/07/2018

0

Deda Jelene Đoković, Miloslav Radisavljević, našao se na meti pljačkaša koji su ga pod prisilom izveli iz kuće.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

Kako je preneo Glas Zapadne Srbije,Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

-Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, moli se javnost za razumevanje, navodi PR tim srpskog tenisera.

Nedugo zatim iz policije saopšteno da se radi o razbojništvu, a ne otmici. Navodi se i da je MUP o svemu obavestio Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram