Uroš Jovčić i Dženifer Martins: U našoj vezi nema ljubomore

Uroš Jovčić i Dženifer Martins: U našoj vezi nema ljubomore

Autor: | 27/07/2018

0

Nakon četiri godine veze srpski glumac Uroš Jovčić (28) i njegova španska koleginica Dženifer Martins (22) započeli su život pod zajedničkim krovom. Uroš kroz smeh kaže da je morao da natera Dženifer da dođe u Beograd.

A post shared by Jenni Martín (@jenniimartin) on Oct 30, 2017 at 9:17am PDT


- Niko pri zdravom razumu ne bi sa Kube, raja na zemlji, došao da žuvi u Srbiju. Ljubav sve pobeđuje i nije važno gde smo, najvažnije je da se volimo. Kako je meni karijera krenula dobro ovde, odlučili smo se da živimo zasad u Beogradu - kaže Uroš, i otkriva kako je počela njihova veza.

A post shared by Jenni Martín (@jenniimartin) on Jan 26, 2017 at 9:02am PST


- Dženi i ja smo u početku bili samo drugari, a tek onda nešto više. Bili smo najmlađi na setu i stalno smo bili jedno pored drugog. Nakon premijere drugog dela rešili smo da pokušamo da očuvamo vezu, pa i ako nas kilometri razdvajaju. Drago mi je da smo pokušali i da sada živimo zajedno. U našem odnosu nema ljubomore. Prezadovoljan sam i što se, između ostalog, uklopila sa mojim koleginicama sa kojima se druži - otkriva glumac, i dodaje da se Dženi odlično prilagodila u Beogradu, te je počela da uči srpski jezik:

Uroš Jovčić: Svako je tvorac svoje sudbine, nije dovoljno samo roditi se pod srećnom zvezdom


- Uči srpski, vežba, radi šta može oko društvenih mreža i promocija. Zajedno smo snimali seriju „Komšije”, uskoro će izaći njena pesma. Tako da je i njoj ovde odlično krenulo, priča glumac za Blic.

A post shared by Jenni Martín (@jenniimartin) on May 27, 2018 at 8:14am PDT


Glumac uskoro planira da zaprosi vatrenu Špankinju uz gala slavlje.

- Kad skupim kintu, napraviću gala venčanje. Prvo želim da budem siguran da je njoj boravak ovde prijatan, da joj se sviđa i da se dobro snašla - iskren je Uroš

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Uroš Jovčić

Pročitajte još