Žan Klod Van Dam u gostima kod Dragane Mirković: Ona je ogromna balkanska zvezda!

Žan Klod Van Dam u gostima kod Dragane Mirković: Ona je ogromna balkanska zvezda!

Autor: | 11/09/2018

0

Da su Dragana Mirković i njen suprug Toni deo svetskog džet seta odavno je poznato, a još jedna potvrda ovoga dobijena je kada se pojavio snimak koji je napravio Žan Klod Van Dam na kome sa svojim pratiocima deli oduševljenje što se nalazi upravo u njihovom društvu. 

Zvezda akcionih filmova je proveo nekoliko dana u prestonici Austrije a među onima koji su mu pružili gostoprimstvo bili su i Dragana i Toni.

Van Dam, koji folk caricu i uspešnog biznismena poznaje preko prijatelja iz modne industrije i medija, odlučio je da na svojim profilima podeli impresije, i to više puta tokom večeri, najpre pozdravivsi Draganinog saradnika i Tonija, a potom je za pevačicu imao posebnu najavu.

- Ona je ogromna zvezda na Balkanu, pevačica i glumica - objasnio je glumac svojim fanovima a potom se ponovo uključio i zamolio Draganu da na srpskom pozdravi sve.

 

- Ovde su najbolji, Žan Klod i društvo, puno vas volimo i ljubimo - rekla je folk diva na šta je glumac odgovorio da mu je drago što je došla Tonijevim privatnim avionom.

Koliko su uživali u društvu svedoče i fotografije nastale tokom večeri među kojima je i selfi nastao u Tonijevom i Draganinom automobilu.

hellomagazin.rs Privatna arhiva

Najnovije vesti