Ivana Korab osmehom rešava sve, pa i povredu kičme! (video)

Ivana Korab osmehom rešava sve, pa i povredu kičme! (video)

Autor: | 19/09/2018

0

Ivana Korab je jedna od najpozitivnijih javnih ličnosti, pa je pored toga što je povredila leđa, odlučila je da zadrži osmeh na licu.

Manekenka se obratila fanovima preko društvenih mreža i objasnila šta joj se desilo, pa i da zbog povrede neće moći da vežba.

Ona je objavila fotografiju iz bolnice u Minhenu, gde je na medicinskom stolu, a ono što su svi primetili je da ne prestaje da se smeje.

- Samo nekoliko stvari na svetu su moćnije od pozitivnog stava. Osmeh. Svet optimizma i nade. To je sve što možete da uradite kada stvari postanu teške. Osmeh i sreća su moj izbor za suočavanje sa životom i problemima u njemu... Nikada to nije lažan osmeh, posebno prema drugim ludima, jer oni zaista nemaju veze ni sa čim lošim što se dešava u vašem životu da biste im preneli negativnu energiju... Budite dobri prema ljudima, jer nikada ne znate šta se dešava u njihovim životima. Podarite im osmeh umesto bezizražajnog ili namrgođenog lica. Osmeh vas ne košta ništa, a i nećete ga "istrošiti" jer dolazi pravo iz vaše duše. Imam dislociran disk, povreda od prošle godine... Tako da pretpostavljam da će moje vežbanje biti dosta ograničeno narednih šest meseci - poručila je nasmejana manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Sep 19, 2018 at 2:04am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Sep 18, 2018 at 11:51pm PDT

hellomagazin.rs Slobodan Pikula
Tagovi: ivana korab