Milica Todorović je bila najveselija kuma na venčanju svog najboljeg prijatelja

Milica Todorović je bila najveselija kuma na venčanju svog najboljeg prijatelja

Autor: | 21/09/2018

0

Pevač Stevan Anđelković oženio se devojkom sa kojom je bio dugi niz godina - Natašom, a kuma na venčanju je bila popularna pevačica Milica Todorović.

Nataša Ivanović i Stevan su dugo živeli zajedno, a sada su u crkvi na Novom Beogradu izgovorili sudbonosno DA pred Bogom. Kuma je ujedno i Stevanova najbolja prijateljica, kojoj je nekoliko dana ranije posvetio poruku:

"Zašto ti? Zato što te od prvog dana gledam kao sestru. Zato što si sa mnom i u dobru i u zlu, zato što znaš sve moje mane, vrline i tajne. Zato što te volim takvu kakva jesi."

Pevačica se pojavila u neobičnoj odevnoj kombinaciji, pa je zelenu suknju uparila sa bež majicom, a na njoj je sve bilo zatvoreno.

Prijatelji, porodica došli su u crkvu svetog Dimitrija na Novom Beogradu da prisustvuju zavetu ljubavi između pevača i njegove izabranice. Bidermajer je uhvatila jedna devojčica, a svi su primetili oca mlade - Slobodana Bobu Ivanovića, koji je došao u neobičnom belom odelu.

Par je sa Kalemegdana, gde su napravili fotografije za uspomenu i dugo sećanje, brodom došli na splav gde je upriličeno slavlje.

Pogedajte u galeriji kako je izgedalo ovo neobično i lepo venčanje.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti