Slobodan Ćustić otkriva: Jelisaveta Orašanin je uzela bolovanje, radi se o ozbiljnoj trudnoći

Slobodan Ćustić otkriva: Jelisaveta Orašanin je uzela bolovanje, radi se o ozbiljnoj trudnoći

30/09/2018

0

Direktor Beogradskog dramskog pozorišta potvrdio je da je glumica u blagoslovenom stanju i otkrio da je njena trudnoća teška, zbog čega je morala odmah da ode na bolovanje.

Iako se uveliko piše o tome da će Jelisaveta i Miloš Teodosić postati roditelji, glumica i sportista za medije nisu potvrdili ove priče. Ipak, Slobodan Ćustić je potvrdio da je buduća mama uveliko uzela trudničko bolovanje i otputovala u Ameriku, gde će se i poroditi. Slobodan je rekao da je njegova koleginica napustila matično pozorište zbog trudnoće, te da neće biti deo jesenjeg repertoara.

Jelisaveta je nakon saznanja da je u drugom stanju odlučila da prekine sa svim projektima na kojima je do tada radila. Pored filmova i serija, Jelisaveta je u matičnom pozorištu igrala nekoliko predstava, a publika neće imati prilike da je vidi u narednoj sezoni.

- Pre godinu dana uzela je neplaćenu celu godinu zbog odlaska u Ameriku i venčanja sa Milošem Teodosićem. Taj ugovor joj je isticao u oktobru, ali je morala da ga produži jer ne može da igra u četvrtom mesecu trudnoće. Jelisaveta i Teo će dobiti dečaka, a glumica vodi računa o svakom koraku kako bi sve bilo u redu. Zbog toga je odlučila da celu trudnoću provede u Americi, gde Teo igra za Los Anđeles Kliperse, i da se tamo porodi - objašnjava izvor blizak paru i dodaje:

- Sve njene kolege znaju koliko je željno čekala da se ostvari u ulozi majke i savetovali su joj da ne treba da radi. Nakon što je srećne vesti saopštila porodici i najbližim prijateljima, Jelisaveta je otišla na sastanak sa direktorom pozorišta u kojem radi i objasnila mu sve. Rekla je da želi porodiljsko bolovanje jer mora da održava trudnoću i on je to razumeo. U dogovoru sa glumcima koji rade predstave u kojima je Jelisaveta trebalo da igra, našli su joj zamene.

Saznanja je potvrdio i direktor BDP Slobodan Ćustić:

- Tačno je da Jelisavete neće biti u novoj sezoni. Bolje da rodi bebu, ipak je potomstvo važnije od svega. Nadam se da ću se radovati njenoj bebi i jedva čekam da sve prođe kako treba. Hvala bogu, u blagoslovenom je stanju. Uzela je bolovanje, jer se ipak radi o ozbiljnoj trudnoći. Tako da kada se porodi i sve prođe u najboljem redu, imaćemo prilike da je gledamo u našem pozorištu. Svakako da joj se radujemo kada se vrati - priča Ćustić.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević/Antonio Ahel/ATA Images/Arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti