Specijalno rođendansko iznenađenje za Brenu: Buđenje nežnim poljupcima i puna kuća najlepšeg cveća (FOTO)

Specijalno rođendansko iznenađenje za Brenu: Buđenje nežnim poljupcima i puna kuća najlepšeg cveća (FOTO)

Autor: | 20/10/2018

0

Balkanska pevačica anđeoskog glasa Lepa Brena danas je u porodičnom domu proslavila rođendan, a na slavljeničku euforiju nadovezaće se i koncertna, s obzirom na to da više od nekoliko meseci planira dobru žurku za 20.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 26, 2018 at 6:09pm PDT


Poseban ugođaj za Lepu Brenu na njen veliki dan kada je slavila 58. rođendan njeni ukućani napravili su joj još ranom zorom. Pre nego što se probudila i ustala iz kreveta, Brenu je suprug Boba Živojinović probudio nežnim poljupcima i sa najlepšim buketom cveća, budući da joj je pre nekoliko dana već uručio rođendanski poklon - luksuzni mikrofon „senhajzer 9000“, kakav imaju velike svetske zvezde poput Bijonse i Bruna Marsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Oct 20, 2018 at 6:01am PDT


- Deca, prijatelji i ja smo napunili kuću cvećem zbog moje Beki. Ona je svih ovih godina mnogo radila i trudila se da zajedno napravimo deci i nama ugodan život i bogu hvala stekla je mnogo, tako da danas retko šta može mnogo da je iznenadi. Najviše je obraduje pažnja, a kao i sve žene obožava cveće. Mikrofon ju je obradovao kao sredstvo za rad, još kad je stigao od mene, onda je to za moju ljubav velika stvar - rekao je Boba za “Blic “ ne skrivajući emocije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Oct 20, 2018 at 4:50am PDT


Posle doručka sa porodicom slavljenica se bavila poslednjim pripremama za spektakl u Areni, gde je nekoliko loža rezervisala za porodicu i najbliže prijatelje.

Brena se tokom dana trudila da se što manje javlja na telefon i da što više ćuti da bi bila što odmornija za nastup koji iziskuje veliku spremnost. Poruke, a i pokloni na kućnu adresu stizali su u kontuinitetu, a tek nakon održanog koncerta pevačica će im pokloniti svoju pažnju.

U kampanji pevačica je bila izuzetno aktivna i pored medijske promocije, satima je vežbala sa dugogodišnjim saradnikom i prijateljem, koreografom Milanom Gromilićem. Fizičku spremnost koju je Brena pokazala na probama razoružala je sve plesače, kao i publiku koja je snimke iz vežbačke sale videla u medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 17, 2018 at 10:36am PDT


- Brena je euforična pred koncert i pomalo napeta, ali to pokušava da sakrije. Ona je izuzetno odgovorna i želi da sve bude perfektno, a to zahteva veliki trud i angažovanje ogromnog tima saradnika - ispričala je za “Blic” jedna od saradnica dive.
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Andreja Damjanovic/Instagram
Tagovi: lepa brena

Pročitajte još