Milena Živanović rodila sina: Hvala ti što si nas odabrao da budemo tvoji mama i tata

Milena Živanović rodila sina: Hvala ti što si nas odabrao da budemo tvoji mama i tata

Autor: | 08/11/2018

0

Iako je predviđeni termin za porođaj bio 17. novembar, glumica koju su mnogi zavoleli zbog uloge u sitkomu “Nemoj da zvocaš”, Milena Živanović (28), je 7. novembra postala mama.

Glumica i njen verenik, filmski producent Ivan Krstović dobili su sina, a radosne vesti Živanovićeva je sa svetom podelila putem društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Zivanovic (@mi.zivanovic) on Nov 7, 2018 at 7:58am PST

– Hvala ti što si nas odabrao da budemo tvoji mama i tata – napisala je  28-godišnja glumica koja je u nedavnom intervjuu za Gloriju otkrila da su ona i Ivan odavno formirali spisak omiljenih imena za naslednika, ali još nisu definitivno odlučili kako će se dečak zvati.

– Uzeli smo crkveni kalendar pa smo išli redom. Najveći problem mi je što u okruženju imamo muškarce s imenima koja mi se dopadaju i što veoma vezujem ime za konkretne ličnosti. Pritom, mnogo Ivanovih najboljih drugara iz detinjstva nosi divna stara srpska imena koja volim, pa ne bismo nikog da favorizujemo. Kad smo to shvatili, gledali smo ponudu na internetu, čak smo nekoliko najdražih predloga zapisali na ceduljice i izvlačili ih iz šešira. Na kraju smo rešili da sačekamo i sinu damo ime tek kad ga vidimo – ispričala je nedavno Milena za Gloriju.

hellomagazin.rs Jakov Simović

Najnovije vesti