Kad reči nisu potrebne: Ova fotografija je dokaz ogrome ljubavi Jelene i Novaka Đokovića

Kad reči nisu potrebne: Ova fotografija je dokaz ogrome ljubavi Jelene i Novaka Đokovića

Autor: | 21/11/2018

0

Novak Đoković je ponovo broj jedan u svetu tenisa, a za njim su nevolje i nedaće koje su ga pomerile iz ravnoteže, preteći da će da ugroze sve ono za šta se borio godinama i što je mukotrpno stvarao.

Ipak, uz njega je sve vreme žena koja ga neizmerno voli od prvog dana, od vremena kada svet još nije znao da će Novak biti šampion kome će se diviti.

Nasmejana i optimistična, Jelena Đoković je na društvenoj mreži Instagram podelila njihovu zajedničku fotografiju u kojoj je spakovano toliko emocija, da reči gotovo i nisu bile potrebne.

- Ponosna i inspirisana. Kakvu divnu priču živimo... ovo je bila neverovatna godina. Bravo amore! - kratko je napisala Jelena u opisu ove moćne crno-bele fotografije njihovog zagrljaja.

- Oboje ste prava inspiracija i jasno je da ste stvoreni jedno za drugo. Uživajte u zasluženom odmoru; Vaša ljubav je zaista ona prava; Bravo za oboje, za tebe što si bila svetla tačka vodilja za svoju porodicu i što nisi posustala držeći se istine; Divni ste! Svaka čast koliko ljubavi i pozitivnosti; Samo čovek da vas isprati pa je zadovoljan divnom energijom koju širite - samo su neki od komentara na ovu zaista divnu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 20, 2018 at 6:30am PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti