Suzana Mančić: Uživam u braku, ali ću voditi računa kako izgledam dok sam živa

Suzana Mančić: Uživam u braku, ali ću voditi računa kako izgledam dok sam živa

Autor: | 21/11/2018

0


Iako se udala tajno u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, Suzana Mančić ne zamera svojoj ćerki Teodori zbog toga, a najviše bi volela da ponovo budu jedna pored druge.

Suzana je otkrila da se često čuje telefonom sa ćerkom i diktira joj recepte za domaća jela, jer u Americi nema tako zdrave hrane kao kod nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Nov 18, 2016 at 9:10am PST


-Teodoru već sada muči nostalgija, jer joj svi falimo i to je potpuno razumljivo. Nedostaje i ona nama, pa sam već počela da navijam da Teodora dođe ovde. Dok se to ne desi, pričaćemo telefonom kao i do sada što smo radile - kaže Suzana i prepričava da se čuje svakodnevno sa svojom ćerkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Oct 19, 2018 at 8:55am PDT


-Teodora me zove često, pogotovo kada treba nešto da skuva, pa joj diktiram recepte za faširane šnicle, spanać i sva naša tradicionalna jela. Ne može nikako da se navikne na njihovu hranu, jer ono što oni nude u supermarketima jeste blagi užas. Naša hrana je organska, a ukoliko u Americi želite da se hranite zdravo, morate dosta da platite - rekla je Suzana i otkrila da joj kuvanje više nije uživanje kao nekad.

View this post on Instagram

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Apr 19, 2018 at 2:49pm PDT


-Tek sada razumem majku, koja je, kada je došla u moje godine, rekla: "Dosta mi je kuvanja". Majstor sam u kuhinji, ali moram priznati da sam se malo umorila od spremanja hrane. Kuvala sam i Simici, ali se on nije baš najeo od moje kuhinje, pa smo rešili da se hranimo po restoranima - priznala je poznata TV voditleljka i osvrnula se na promene u njenom životu od kada je u braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Jul 1, 2017 at 8:25am PDT


-Uživam u bračnom životu. Rekla bih da se ništa nije promenilo, sem što sam postala opuštenija. Psihički, ali ne i fizički, jer ću voditi računa o tome kako izgledam dok sam živa. Brak me je pripitomio i to je dobro. Nisam uzela Simicino prezime, jer to nije bilo neophodno. U Grčkoj je normalno da žena nakon venčanja zadrži svoje devojačko prezime - rekla je Suzana za Alo!

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još