Zorana Jovanović otkrila zašto je njeno prijateljstvo sa Filipom Živojinovićem zahladnelo

Zorana Jovanović otkrila zašto je njeno prijateljstvo sa Filipom Živojinovićem zahladnelo

Autor: | 26/11/2018

0

Zorana Jovanović mnogo prisniji odnos trenutno ima sa Stefanom Živojinovićem, nego sa Filipom, otkako se oženio Aleksandrom Prijović.

Uprkos raznim gradskim pričama, nikakav problem nije nastao, već kako modna blogerka objašnjava - takav je život.

- Trenutno se više družim sa Stefanom nego sa Filipom. Sa svima njima sam u dobrim odnosima, ali sa Stefanom sada više izlazim - izjavila je Zorana i napomenula: "Dobro, to je uvek tako. To je život".

 

View this post on Instagram

 

Sestre i zena!!!

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Apr 1, 2016 at 7:16pm PDT

S druge strane, sumnja da će Stefan stati na ludi kamen pre nje.

- Valjda ću ja pre da se udam nego što će on da se oženi - prokomentarisala je kroz osmeh. Svoj ljubavni život, pak, i dalje čuva u strogoj privatnosti, bez obzira na to što se aktivno spekuliše o njenoj navodnoj vezi sa sinom Halida Muslimovića, Enisom.

Foto ATA Images

 

- O privatnom životu ništa ne želim da komentarišem. Generalno sam srećna. Da li je reč o ljubavi ili ne, ja sam srećna žena - zaključila je ovu priču modna blogerka.

S druge strane, pre nekoliko meseci zapanjila je priznanjem da joj višečasovne vožnje taksijem ka modnim revijama predstavljaju ogroman stres.

- Mene konstatno svi pogrešno shvataju. U sedam dana je teško promeniti četiri kontinenta. I kada promeniš jedan, nisi sav svoj. Dešava se da odem iz Beograda za Los Anđeles, a onda iz Los Anđelesa za Meksiko, pa za Evropu. To nije lako - kaže Zorana.

Foto Marko Sovilj
hellomagazin.rs Instagram/ATAImages/Marko Sovilj