Emir Ćatović za Hello!: Nisam čovek senzacije, koga briga šta ja radim u pet po popodne?!

Emir Ćatović za Hello!: Nisam čovek senzacije, koga briga šta ja radim u pet po popodne?!

Autor: | 26/11/2018

0

Imajući u vidu da mu uloga ćutljivog i pomalo tajanstvenog Lazara Crnkovića u seriji “Pogrešan čovek” pristaje kao da je po njemu skrojena, ali i činjenicu da je Emir Ćatović nekoliko nedelja “premišljao” da li uopšte treba da da intervju, uveren da nikoga ne zanima “šta radi u pet po podne”, u startu smo pretpostavili da će razgovor sa markantnim Bjelopoljcem ići teško.

I, pogrešili smo. Druženje je proteklo u opuštenoj atmosferi, uz mnogo smeha, pa i šala koje je zbijao na svoj račun. Iako trenutno jedan od najpopularnijih glumaca, Emir je ostao dosledan stavu da o njegovoj “bitnosti” nema ni govora, već da je on tek mladi čovek koji ima sreću da radi posao koji voli.

Dugo smo vas nagovarali na razgovor za naš magazin. Izgleda da niste preterano oduševljeni medijskom pažnjom koja prati vaš glumački angažman.

- Svestan sam da je publicitet sastavni deo mog posla, ali to nije moj izbor. Ne mogu reći da sam imao loša iskustva. Ipak, jasno mi je da ima novinara koji iz ko zna kojih razloga vole da sasvim običnu priču upakuju tako da zvuči kao senzacija, a ja nisam čovek senzacije. Takođe, ne mogu da mislim o sebi kao o nekome ko je bitan. U ovom poslu, čak i želja da se bude bitan mogla bi da bude kontraproduktivna. Koga briga šta ja radim u pet po popodne?!

Privukao me je komentar jedne vaše obožavateljke, koja je na “Instagramu” ostavila poruku da joj se sviđate jer umete da ljubav iskažete očima. Da li vam je lakše da “govorite” očima ili rečima?

- Nedavno sam čuo zanimljivu rečenicu: “Kad opišeš glasno neki osećaj, umanjiš njegovu veličinu.” Ima neke istine u tome. Nije zgoreg da se kaže, ali lepo je kad se stvari vide i prepoznaju. U tom smislu nastaviću da budem Crnogorac kome je lakše da pokaže, nego da kaže.

Postoji li neko u vašem životu kome kazujete ili pokazujete emocije?

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello!

koji je u prodaji od petka, 23. novembra.

 

Eva Čubrović Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti