Lepa Brena: Pored sebe imam muškarca koji me ceni, voli i poštuje i daje mi da budem svoja

Lepa Brena: Pored sebe imam muškarca koji me ceni, voli i poštuje i daje mi da budem svoja

Autor: | 29/11/2018

0

Folk zvezda Lepa Brena pristalica je toga da žena uvek treba da bude svoja, da ne dozvoli da je drugi omalovažavaju, te da ima podršku svog partnera. Kako je proputovala pola sveta, ona uviđa da je status žena na Balkanu drugačiji.

- Mislim da su žene na neki način na Balkanu uvek bile diskriminisane što se tiče uspeha, uživanja u alkoholu i drugim stvarima koje se pripisuju muškarcima. Jer uživati u alkoholu ne mora da znači da ste alkoholičar. Poručila bih ženama da što više uživaju jer vidim da dolazi vreme žena - kaže za “Scenu” Lepa Brena.

Ona smatra da uvek treba ići napred, ali u svemu imati podršku najbližih, pre svega porodice, koja vam daje vetar u leđa, kako u privatnom životu tako i u poslovnom. Ona je neko ko je, kako kaže, gradio karijeru stepenik po stepenik i da je na tron došla zahvaljujući konstantnom radu.

- Žene koje su vredne, uspešne i koje se ne stide da drže čašu ispred sebe kada su srećne i tužne, su prave lavice. Mi koje radimo, stvaramo novi život, rađamo decu i treba da imamo prave partnere u našim životima. Muškarci treba da nas poštuju, cene i vole i da nam daju oduška - naglašava pevačica, koju je u svemu ukorak pratio suprug Slobodan Živojinović. I posle 35 godina braka ne mogu jedno bez drugoga. Njegova podrška joj je, kako ističe, veoma važna, pa svaki trenutak želi da provede s Bobom jer zna da kraj sebe ima nekog na kog uvek može da se osloni.

- Ja upravo imam takvog muškarca pored sebe, nekog ko me ceni, voli, poštuje. Neko ko mi daje da uvek budem svoja. Želim svim mladim devojkama da imaju muškarce koji ih podržavaju i vole u životu - kaže Brena.

Pevačica koja na sceni traje skoro četiri decenije, kaže da želi da 2019. godina bude nastavak 2018. jer joj je bila lepa, te je proživela sa svojom porodicom mnogo srećnih trenutaka.


- Uvek nazdravljam dobroj energiji, zdravlju, uspehu, prosperitetu, pozitivnom razmišljanju - ističe Brena, koja smatra da je publika toliko dugo voli zato što je uvek bila iskrena.

- Treba u životu biti otvoren, voleti ljude. Ja imam pozitivnu emociju koju promovišem celog života. Ljubav, radost, posvećenost svom poslu, prijateljima, porodici. To je ono što sam ja - naglasila je Brena.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/M.M./Ataimages