Ana Mihajlovski:  Dok se frajeri sa po pet bivših žena, šepure ponosni, žene su polovnjače i raspuštenice

Ana Mihajlovski: Dok se frajeri sa po pet bivših žena, šepure ponosni, žene su polovnjače i raspuštenice

Autor: | 07/12/2018

0

Ma koliko izbegavali da priznamo, nije retkost da u našem društvu za žene i muškarce važe dvostruki aršini. Tako istu stvar ženama ne opraštamo, dok muškarce tapšemo po ramenu. Te teme dotakla se i voditeljka Ana Mihajlovski, koja smatra da muškarci i žene nemaju isti tretman nakon razvoda.

- Da li ste ikada pitali muškarca koliko se puta zabavljao, razveo, dobio dece, ispao budala? Nisam sigurna da je to nešto što definiše bezgrešnu masu. S druge strane za ženu, neminovnost posle razvoda jeste neki od popularnih naziva poput: "milf, polovnjača, raspuštenica". I dok nam se silni frajeri sa po pet bivših žena, tako "kao vino" šepure ponosni, mi smo polovnjače - napisala je Ana i  nastavila:

Ana Mihajlovski: Koga briga za brak ako vam je dete nesrećno i trpi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Dec 3, 2018 at 7:01am PST


- Ukoliko vam se spontano desi da izađete iz kuće i razmenite par fora sa muškom osobom postoji velika opasnost da vam onako, kroz šalu naravno, provuče kako nije za vezu. Sve to verovatno obogaćeno seksualnim insinuacijama i šalama koje su samo dotičnom smešne. Verovatno, veli, već se razvela, šta se pravi devica?! Ukoliko niste u istoj priči, a pouzdano znam mnogo nas koje nismo, osećaćete se poniženom i krivećete sebe što se niste zaključale u sobu, zavuvek! Izvinite žene, nameće se pitanje jesmo li mi krive. Jasno je da će mnogo vas odgovoriti sa da, i znate šta, u pravu ste, krive smo. Čast najčasnijima! Ali sve i da jesmo, gde se njihovi "momenti" sakriju?! I još bitnije gde je granica? Gde prestaje zezanje i počinje preterivanje? ako je svet otišao od onog patrijarhalnog tripa, zanima me ko je pravio selekciju šta je pase,a šta pripada 21. veku? - napisala je Ana Mihajlovski na Instagramu.
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: ana mihajlovski