Milica Pavlović: U svakom poslu je teško, nije lako ni konobarici, a kamoli meni

Milica Pavlović: U svakom poslu je teško, nije lako ni konobarici, a kamoli meni

Autor: | 07/12/2018

0


Popularna pevačica Milica Pavlović već duže vreme je sama, te priželjkuje da joj se sledeće godine desi ljubav. Na pitanje kakva joj je bila godina koja se privodi kraju, pevačica kaže:

- Pamtiću je po duetskoj pesmi sa Acom Lukasom, po fenomenalnim koncertima, nastupima svirkama i proslavama na kojima sam pevala. Viđala sam se sa porodicom i nemam nijednu lošu stvar da kažem. Jedva čekam 31. decembar da proslavim ovu godinu posebno kraj iste koju će obeležiti studiozni rad na novom albumu, ali neka, tako mora. U svakom poslu je teško, nije u mom najteže, teško je i konobarici, a kamoli meni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 5, 2018 at 12:44pm PST


O njenom ljubavnom životu se dosta spekuliše, a Milica bi volela da u narednoj godini upozna čoveka svog života.

- Ono što osnovno želim je zdravlje i da moji najstariji požive još mnogo godina. To mi je najbitnije jer su mi oni vetar u leđa. Da više vremena provodim sa porodicom i da više spavam i nadam se da će 31. decembra u svim klubovima odzvanjati moje nove pesme. Privatno, želim seksi frajera - kroz osmeh kaže Milica i dodaje kakav još taj muškarac mora da bude:

- Pametan i pomalo duhovit, ne mora puno. Ko razume, shvatiće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Nov 29, 2018 at 10:55am PST


Milica za doček Nove godine peva u Beogradu, a kako se tu noć đuska i pije, zanimalo nas je kako će Milica nazdraviti.

- Ja volim čašu-dve da popijem iz gušta sa dragim ljudima i bude mi lepo - kaže pevačica, a na pitanje da li joj se desilo da popije koju čašicu više kaže:

- Da, ali kada sam sa mojim društvom u četiri zida, tada se opustimo. Možda se malo više smejemo, ali ništa više od toga - rekla je Milica za Blic.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Milica Pavlovic