Sanja Kužet napravila rez između privatnog i poslovnog života: Ne bih da dam previše sebe

Sanja Kužet napravila rez između privatnog i poslovnog života: Ne bih da dam previše sebe

Autor: | 13/12/2018

0

Atraktivna voditeljka Sanja Kužet vodi računa o tome da privatni život drži što dalje od očiju javnosti, pa nemamo često prilike da je viđamo na gradskim dešavanjima, posebno ne u društvu partnera Nemanje Živkovića.

Stoga ne čudi što je njihovo zajedničko pojavljivanje na jednom događaju u Beogradu bilo pravo iznenađenje. Lepo lice “Grand” produkcije i direktor marketinga predstavništva kompanije “Pežo” uživali su uz dobru muziku i piće. S obzirom na to da su pre nešto više od godinu i po dana postali roditelji dečaka Strahinje, ovo je bila retka prilika da se opuste.

Sanja iz prvog braka ima devetogodišnjeg sina Andriju. Iako ne voli da iznosi detalje iz privatnog života, za “Hello!” je otkrila da je ljubavna priča sa Nemanjom počela još u srednjoj školi.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u najužem krugu porodice i prijatelja.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sanja-kuzet-nista-nije-tako-jednostavno-savrseno-kao-sto-izgleda-na-malim-ekranima/

 

Deana Đukić ATA Images
Tagovi: sanja kužet