Milica Pavlović objavila četiri nova spota: Hvala vam na pozitivnim vibracijama i držite mi fige!

Milica Pavlović objavila četiri nova spota: Hvala vam na pozitivnim vibracijama i držite mi fige!

Autor: | 21/12/2018

0

Harizmatična Milica Pavlović je tik pred Novu godinu objavila četiri sjajna spota, sa pesmama koje će se naći na njenom novom albumu pod nazivom "Zauvek".

Numere prepune ritma i sjajnog teksta, koje su za nju napisale Ljiljana Jorgovanović i Marina Tucaković, ekranizovane uz pomoć reditelja i direktora fotografije Aleksandra Kerekeša, ali i uz veliki tim manekena, šminkera, statista... osvajaju na prvo slušanje, preteći da se sve nađu u vrhu trending liste na Jutjubu.

- Tik-tak... Stiže "Zauvek"! Došli smo do samog finala odbrojavanja! Ovako izgleda lista pesama, raspored je po tizerima koje ste imali prilike da čujete! Hvala vam na pozitivnim vibracijama i držite mi fige! Zauvek vaša Milica! - poručila je raspoložena pevačica i pustila u etar numere.

Prva pesma koju je objavila je "Hej Ženo" za koju je tekst radila Marina Tucaković:

 

Druga numera pod nazivom "Tako mi i treba", je delo Ljiljane Jorgovanović:

 

Ali numera koju su njeni fanovi s nestrpljenjem iščekivali nakon tizera je pesma "Spavaćica", za koju su tekst radile zajednički Milica i Ljiljana.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

Pesma "Spavaćica", preti da postane hit koji će obeležiti kraj godine, posebno jer je tekst radila Milica sa Ljiljanom Jorgovanović.

 

Ali, numera pod nazivom "Da me voliš" je ipak među njenim fanovima pesma sa najviše komentara. Za nju je tekst radila ponovo Ljiljana Jorgovanović. Poslušajte i nju...

hellomagazin.rs/m.g. Printscreeen/Youtube