Princ Stefan Karađorđević: Neodoljivi dečak srpskog dvora

Princ Stefan Karađorđević: Neodoljivi dečak srpskog dvora

Autor: | 22/12/2018

0

U času rođenja princa Stefana, sina princa Filipa i princeze Danice Karađorđević, 25. februara prošle godine, 49 zvona „Hrama svetog Save“ oglasila su dolazak na svet novog člana kraljevske porodice. Nepunih deset meseci kasnije, njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej krstio je dečaka na intimnoj ceremoniji upriličenoj za porodicu i prijatelje u crkvi „Sveti Andrej Prvozvan“, u okviru kraljevskog kompleksa na Dedinju. To je ujedno bila jedinstvena prilika da prinčevski par javnosti predstavi svog naslednika.

- Dugo smo razmišljali o Stefanovom krštenju. Dolazak na slavu porodice Karađorđević naveo nas je da uklopimo tu lepu okolnost i krstimo sina sredinom decembra - kaže Danica.

Šta je suprugu i njoj roditeljstvo donelo, kako su se snašli u novonastaloj situaciji, ali i kako izgledaju njihovi zajednički trenuci u porodičnom domu princeza je otkrila u razgovoru za magazin “Hello!”, u kojem je centralna tema bio plavokosi dečak koji osvaja neodljivim osmehom.

Intervju sa princezom Danicom Karađorđević i ekskluzivne fotografije princa Stefana potražite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 21. decembra.

 

 

Eva Čubrović Luka Šarac

Slične Vesti