Frajle: Puno pesme, malo tuge i kofer koji se sam pakuje

Frajle: Puno pesme, malo tuge i kofer koji se sam pakuje

Autor: | 31/12/2018

0

Novu godinu dočekaće na moru, na trgu u Šibeniku, gde nastupaju za najluđu noć. Uz pozdrave sa Jadrana, “Frajle” su čitaocima magazina i portala “Hello” poslale mnogo poljubaca i lepih želja za 2019. Pre nego što pesmom pozdrave prve sate prvog januara, članice jednog od najpopularnijih bendova na ovim prostorima otkrile su nam i šta su tražile od Deda Mraza. Neko je bio praktičan, neko raspoložen za pisanje stihova, neko duhovit, a neko i neodlučan.

Frajla Jela želi da završi knjigu “Naš dnevnik s putovanja”. Sličan naziv nosio je i njihov prvi album, što znači da će to biti jedna više nego uzbudljiva zbirka avantura četiri vesele gospođice.

- Želim i da naučim da kuvam i vozim, da snimimo album sa dečjim pesmama, da nađem kofer koji se sam pakuje, da putujemo svetom do Jordana i Japana, i da deset godina postojanja obeležimo  velikim koncertom.

Frajla Nena svoje želje je skupila u šaljive stihove:

- Puno pesme, malo tuge,

ne znam da l' nam ima druge.

Lepe ceste, s manje rupa,

sa knedlama da je supa.

Da nam Dunav ima nivo,

pa da pecam izbirljivo.

Da kultura bude in,

da si frajer kad si fin.

Da muzika bude pop,

rokenrol, fanki, džez,

svega lepog da se sluša,

jer muzika – to je duša.

Želim zdravlja, bez tableta,

vama, sebi mnogo leta.

Frajla Nata takođe je imala višak inspiracije kada su u pitanju očekivanja od godine pred nama, i to u prepoznatljivom šaljivom maniru:

- Želim da nabavim posebnu spravicu iz filma “Peti element”. Izgleda kao mali fotoaparat koji prisloniš na lice i istog trena si našminkan. Da dobijemo novi frajlomobil, sa sedištima za masažu, i pametni kofer koji se sam penje uz stepenice. Jednog zgodnog i visokog momka! Hit pesme da pišem i da budemo bogati.

Frajla Mara još nije odlučila šta tačno želi. Taj posao ostavila je za kraj prvog meseca.

- Tek skoro sam shvatila da se godina završava i da mnoge moje želje nisu stigle na red od obaveza. Tako da verujem da ću do kraja januara da smislim neke lepe ciljeve, a do tada ću uživati bez ikakvih želja. Onda ću novogodišnje da spojim sa rođendanskim, pa ću se naželeti svega što nisam u celih mesec dana.

Hellomagazin.rs Željka Dimić/Privatna Arhiva
Tagovi: the frajle

Najnovije vesti