Arijana i Siniša Mihajlović: Ljubav koja nije izbledela ni nakon 24 godine

Arijana i Siniša Mihajlović: Ljubav koja nije izbledela ni nakon 24 godine

Autor: | 25/01/2019

0
Foto Instagram

Italijanska TV zvezda i bivša manekenka Arijanom Rapaćioni Mihajlović, već 24 godine je u srećnom braku sa legendarnim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem.

Ljubav sa tadašnjom voditeljskom zvezdom na televiziji "RAI Uno" buknula je na prvi pogled i ubrzo su počeli da žive zajedno. Atraktivna Italijanka je zarad sreće sa svojim izabranikom u prvi plan stavila njihovu budućnost i zapostavila karijeru. Venčali su se 2005. godine u manastiru u Sremskim Karlovcima, a njihov poseban dan obeležio je human i nesebičan gest. Na pozivnicama koje su poslali prijateljima i porodici naglasili su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu "Dečje selo" u Sremskim Karlovcima. Po tom nesvakidašnjem, plemenitom gestu mnogi žitelji ovog dela Vojvodine još pamte godišnjicu njihovog venčanja koje je upriličeno na Vidovdan.

 

View this post on Instagram

 

❣️ Alla fine ciò che conta non sono gli anni della tua vita , ma la vita che metti in quegli anni ❣️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jan 25, 2019 at 3:23am PST

Arijana i Siniša su u braku dobili petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jan 22, 2019 at 8:28am PST

Siniša i njegova supruga Arijana su pre par godina ekskluzivno za magazin „Hello!“ pričali o svom odnosu, roditeljstvu, sličnostima i razlikama koje ih spajaju.

Rodom ste iz Vukovara, a veliki deo života proveli ste u Vojvodini. Za ljude sa tog podneblja važi da su smireni. Da li je to tačno i za vas?
Siniša: Rođen sam u ravnici, ali po svojoj naravi kao da sam iz nekih masivnijih, brdovitih predela, moj karakter je takav, mada sam se s vremenom malo popravio. Dok sam bio mlađi čini mi se da sam bio eksplozivniji i prgaviji. U to vreme kada su mi govorili da stanem i izbrojim do deset, ja sam brojao do tri, a sada u ovim godinama izbrojim do pet. Kako vreme bude prolazilo, doći ću do trenutka kada ću se zaustaviti i udahnuti i zaista ću izbrojati do deset.
Arijana: Mislim da sam mnogo otvorenija i simpatičnija od Siniše, moja priroda je blaga i imam dopadljivije osobine, dok je moj suprug prek i strog, pomalo ljut, ali uvek pravičan i drag.

Foto Instagram/ariannamihajlovic

Čiji karakter su nasledila deca?

Siniša: Naša deca su veoma različita. Svako od njih ima različiti karakter. Što se tiče ovih muških, najstariji Miroslav je po naravi mnogo dobar, miran i staložen i teško ga je naljutiti, dok je srednji sin Dušan na mene, nemiran je, stalno hoće da se tuče i uvek je u pokretu, a treći Nikolas je, za sada, idealna kombinacija osobina svoje braće. Svako od njih je posebno čudo. Svakome od njih pristupamo individualno i razgovaramo sa njima kao sa posebnim ličnostima. Naša najstarija kćerka Viktorija je na majku, a Virdžinija liči na mene kako fizički tako i po mnogim osobinama.

 

View this post on Instagram

 

? Quando siete felici, fateci caso ...?

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jan 17, 2019 at 4:06am PST

Da li se Arijana lako uklopila u porodicu Mihajlović?
Siniša: Nas dvoje smo zajedno više od 20 godina i ona se veoma lepo uklopila u vojvođanski ambijent i život u Srbiji. Dolazimo kod naših rođaka dva puta godišnje, jednom kada imam pauzu tokom zime i obavezno leti. Obično ostanemo više od sedam dana. Moja supruga i deca se raduju kada dođu. Iako je način života znatno drugačiji u poređenju sa onim u Italiji, mislim da je dobro da naša deca vide kako se ovde živi.

Koliko se život u Srbiji razlikuje od vašeg života u Italiji?
Arijana: Život se mnogo razlikuje, ali neke stvari mi se u Srbiji više dopadaju nego u Italiji. Na primer, odrastanje dece ovde je jednostavnije i skromnije. Mnoga deca u Srbiji nemaju materijalno toliko koliko imaju mališani u Italiji, ali su zbog toga neuporedivo motivisanija, nisu razmažena i teže uspehu. Više žele da u životu nešto postignu i zbog toga mi je važno da i moja deca ovde provode vreme.

 

View this post on Instagram

 

? A beautiful day ?

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jan 4, 2019 at 7:52am PST

Da li je teško biti u braku sa Sinišom Mihajlovićem?
Arijana: Ni najmanje.
Siniša: Sad je malo zaobišla istinu.

Da li je teže biti u braku sa Srbinom ili Italijanom?
Arijana: Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina.

Kako uspevate da održite tako dobru figuru iako ste majka petoro dece?
Arijana: Ništa posebno ne radim, samo pazim koliko i šta jedem, ali ne uvek. Iskreno, ne volim da vežbam i odlazim u teretanu, pa moj dobar izgled pripisujem genetici i jurnjavi koja je sastavni deo života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Sep 16, 2018 at 11:27am PDT

hellomagazin.rs/m.g./Jelena Vlahović Instagram/ariannamihajlovic

Pročitajte još