Ana Sević: Šaban mi je iskomponovao pesmu "Lorena", od suza nisam mogla da dišem

Ana Sević: Šaban mi je iskomponovao pesmu "Lorena", od suza nisam mogla da dišem

Autor: | 18/02/2019

0

Vest da je u nesreći preminuo Šaban Šaulić ostavila je čitavu estradu u šoku, a njegove prijatelje i kolege u suzama i neverici.

Jedna od koleginica koja je od velikog umetnika učila i s kojim je rado provodila vreme, jer vedar duh i prepuno srce Šabana Šaulića su bili otvoreni za sve, bila je i pevačica Ana Sević.

Ona se uz jedno divno sećanje kada je sasvim nenadano dobila na poklon pesmu s imenom njene ćerke Lorene, oprostila od kralja narodne muzike:

- Uvek kada smo se sretali zapevao bi mi "Kad bih Anu preboleo, novu ljubav sreo, to bi bilo k'o da Anu nisam ni voleo…" Bio je čovek čiste emocije... Pevao je dušom. Jednom prilikom je u sekundi iskomponovao pesmu "Lorena". Samo je izašlo iz njega. Nisam zapisala reči, jer nisam stigla od suza... Žao mi je što je nikada niste snimili, smatrali smo da ima vremena... Rečima ne mogu opisati ovu tugu... Neka Vam Bog podari mir... Hvala Vam na pesmama koje ste nam dali... Niko nikada kao Vi. Čast mi je bila poznavati Vas Gospodine Šauliću. Saučešće porodici... Saučešće celoj naciji... - napisala je emotivna Ana.

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images