Kaja Ostojić: Neočekivana reakcija supruga na njenu večeru sa Džonijem Depom

Kaja Ostojić: Neočekivana reakcija supruga na njenu večeru sa Džonijem Depom

22/02/2019

0


Kaja Ostojić je pre nekoliko dana došla u Beograd zbog poslovnih obaveza koje ima, a ovu posetu je iskoristila i da se vidi sa glumcem Džonijem Depom, koji boravi u Srbiji zbog snimanja filma “Minamata”. Kaja je imala priliku da sa njim ode na večeru u jedan poznati beogradski restoran i da nekoliko sati razgovaraju o različitim temama.

- Bili smo zajedno na večeri. Divan je i veoma duhovit. Tokom večere pričali smo o raznim stvarima, mnogo smo pričali i o mom suprugu koji je veliki njegov fan, onda smo se slikali zajedno i poslala sam mu fotografiju - kaže kroz osmeh lepa pevačica koja priznaje da njen suprug Džunior Džek nije bio ljubomoran što je ona u društvu Džonija Depa, već ih je sve pozdravio.

Kaja otkriva i kakav je zaista Dep:

- Ne možete ni da zamislite koliko je normalan čovek, pristojan, ali sa određenom dozom šarma. Da ga sretnete na ulici, ne biste pomislili da je to on koliko je normalna osoba.

View this post on Instagram

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Feb 21, 2019 at 2:24am PST


Pored priče o njenom suprugu Džunioru Džeku, Kaja je sa Depom pretresla i druge teme, a onda mu je dala savet koji će iskoristiti tokom boravka u Srbiji.

- Objasnila sam mu koja su mesta najbolja u Beogradu kako bi mogao da ih poseti, otkrila sam mu neke stvari o našoj zemlji koje do sada nije imao prilike da čuje - kaže pevačica i otkriva šta joj je rekao glumac.

- Rekao mi je da do sada nije bio ni u jednom gradu na svetu gde je video toliko lepih devojaka, a verujte da sam se složila sa njim - kroz smeh  je rekla Ostojićeva.


Na pitanje da li će možda zaigrati u nekom njegovom filmskom ostvarenju, rekla je:

- Pustite vreme da pokaže sve, mnogo sam vam rekla do sada.


Podsetimo, Džoni Dep je pre mesec dana došao u Beograd kako bi snimao film “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu. Dep je odseo u luksuznom pentahusu u jednom beogradskom hotelu, a prvih nekoliko dana se nije kretao ulicama Beograda. Međutim, poslednjih nedelja Džonija Depa sve češće možete sresti u nekom od beogradskih restorana ili kako šeta ulicama grada.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: kaja ostojic

Pročitajte još

Najnovije vesti