Reči Bojane Stefanović diraju pravo u srce: A ja ću ostati na trotoaru, gušeći suze

Reči Bojane Stefanović diraju pravo u srce: A ja ću ostati na trotoaru, gušeći suze

Autor: | 27/02/2019

0

Glumica Bojana Stefanović, sem što daje deo svog bića kroz predstave i televizijske serije, baš kao i sve druge žene, taj ogroman izvor emocija i čiste ljubavi najviše daje svojoj deci - sinu Mateji i ćerki Višnji.

Dok je gledamo u seriji "Pogrešan čovek" gde tumači lik Dijane Crnković uz kolegu Petra Benčinu, vreme lagano prolazi i deca neumitno rastu.

Višnju je rodila 13. marta 2014., a sada je ona od malene "bebeće veknice" postala prava mala dama koja je zajedno s mamom otišla kod frizera. Takav trenutak se zabeleži, ostane fotografija, sreća i osmeh, ali se isto tako javi istovremeno i radost i tuga, jer mame tada shvate da njihove bebe odavno to više nisu.

Bojana je to osećanje emotivnim rečima, koje će dirnuti svaku majku pravo u srce, opisala:

- Želela je kod frizera! Sedela je u turskom sedu, da bi bila viša, i izvijala vratić u vis, da dohvati šamponjeru. Nosić nebu pod oblake, oči sklopljene, pridržava se za rukohvate i ponosno izgovara: "Ja sam velika devojka"... a ja je još uvek gledam kao moju bebu. I sve mi je odavno jasno... Imaće 22, mahnuće iz nekog polovnog autića, čiji će gepek biti dupke pun kofera, "mojih" ukradenih saksija, kutija sa knjigama, "sećalima" i možda nekom zaostalom plišanom životinjicom, i odleteti na tim točkovima u Svoj život... A ja ću ostati na trotoaru, gušeći suze, sa mirisom bebeće kose zauvek utisnutim u nozdrve...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) on Feb 27, 2019 at 12:25am PST

hellomagazin.rs/m.g. Luka Šarac

Najnovije vesti