Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić: Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno

Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić: Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno

Autor: | 24/03/2019

0

Voditeljke Televizije Prva Anđela Đurašković (28) i Ksenija Bujišić (24) spremaju se za duže odsustvo na poslu. Ono im neće teško pasti jer za njega imaju najbolji mogući razlog – drugo stanje. Možda bi neko rekao da su mlade za ulogu mame, ali njih dve ne kriju da su veoma srećne zbog trudnoće i tvrde kako su spremne da za nekoliko meseci prošetaju svoje klince, Anđela dečaka, Ksenija devojčicu.

https://www.instagram.com/p/Bt3vSG1hQ_7/

Jeste li se lako odlučile da ostanete u drugom stanju pre tridesete?

Anđela: Nikad se nisam opterećivala time da moram da uradim nešto u zadatom roku. S obzirom na to da sam u emotivnoj vezi šest godina, često sam čula pitanje “kad će beba?”, i ono me je neverovatno nerviralo. Nisam planirala da postanem mama pre tridesete. Pošto se to desilo, super, ali i dalje ću se truditi da živim u trenutku i ne razmišljam mnogo unapred - rekla je Anđela u intervjuu za Gloriju.

https://www.instagram.com/p/Bun0w3hhuy2/

Ksenija: Kad sam bila tinejdžerka, dvadeset peta mi je delovala ozbiljno i daleko, ali kao pravo vreme da se udam i imam decu. Kako se približavala, ideja o porodici i deci mi je postajala sve dalja, ali pošto od sudbine ne možete pobeći, desilo se da u tim godinama ostanem trudna. I sviđa mi se što se tako odigralo, i moja mama je mlada postala majka, pa kad je gledam danas sa troje odrasle dece, a dobro izgleda i sve može, budem dodatno zadivljena.

Da li ste razmišljale da dolaskom bebe više nećete imati vremena samo za sebe?

Anđela: Često slušam kako ljudi treba da prožive, pa onda da dobiju decu. Ne znam šta to znači. Imala sam bezbrižno detinjstvo, kasnije se nisam mučila u školi, fakultet sam završila u roku i rano počela da radim. Dečka sam upoznala mlada i s njim proputovala i naizlazila se. Trudnoća mi je samo upotpunila život, a dete će ga samo ulepšati.

https://www.instagram.com/p/BuYdvj4Biyj/

Ksenija: Verujem da ćemo sve što nismo stigle da uradimo pre dolaska deteta, učiniti kad ono malo poraste. A što se tog proživljavanja tiče, ima i onih od pedeset godina koji smatraju da ništa nisu iskusili, pa žive kao tinejdžeri u zrelom dobu. Kao neko ko je pred kamerama od šeste godine, a u međuvremenu je uspeo da završi školu i da ne zapostavi izlaske, druži se i vidi svet, ničega nisam ostala željna. Sigurna sam da će beba otvoriti novo i lepše poglavlje u mom životu. Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno.

https://www.instagram.com/p/BuJPaF1BVYW/

hellomagazin.rs Jelena Jovanov

Najnovije vesti