Održan pomen Marinku Madžgalju: Bili smo ljuti, bili smo skrhani... Bolelo je jako (video)

Održan pomen Marinku Madžgalju: Bili smo ljuti, bili smo skrhani... Bolelo je jako (video)

Autor: | 26/03/2019

0

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je pre tri godine, 26. marta, a za sobom je ostavio porodicu, koja još ne može da se pomiri sa gubitkom.

Porodica neutešni majka i otac izašla na grob kako bi zapalili sveće.

Od prijatelja na Bežanijsko groblje došli su Ognjen Amidžić i Marko Kon, Nenad Jezdić, Aleksandar Srećković Kubura, Milena Vasić...

"Divno, došli su ti klasići", rekla je neutešna majka nad večnom kućom svoga sina. Madžgaljeva devojka Lana nije stigla na pomen zbog obaveza jer radi u Crnoj Gori, ali njena sećanja na glumca blede.

- Kada je Marinko otišao, pokidao se jedan lanac sačinjen od zajedničkih snova, nadanja, maštanja o zajedničkoj glumačkoj budućnosti koji smo uz njegovu gitaru i virtuozne samouke prste zajedno zaključali. Naša klasa i njen lanac se pokidao i osetili smo gubitak najvrednijeg, najlepšeg i najboljeg od nas. Bili smo ljuti. Bili smo skrhani... Bolelo je jako. Prošle su tri godine. Kako vreme odmiče, tužni smo. Ja sam tužna jer svakodnevno pomislim kako bi bilo dobro i važno da je i dalje tu, a onda shvatim da je nemoguće da takve duše kao što je Maki nema i da je sad negde srećan i važan što je baš tamo. Sve ostalo su besmislice i nemogućnosti - rekla je neutešno Milena Vasić, koja je spustila na grob belu ružu.

Kubura je prišao Madžageljevoj majci, zagrlio je i poljubio u glavu, a onda je i zapalio cigaretu.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images