Vuk Kostić i Nina Janković se vole i van kamera! (foto)

Vuk Kostić i Nina Janković se vole i van kamera! (foto)

Autor: | 07/01/2017

0

Nina Janković u seriji "Ubice mog oca" igra lik ljubavnice Aleksandra Jakovljevića, inspektora kog glumi Vuk Kostić, ali se njih dvoje, čini se, mnogo bolje slažu privatno.

- Nina i Vuk su baš divni prijatelji. I pre toga bili su bliski, ali je rad na seriji doneo da se i tu dodatno zbliže. Ponekad se čini kao da je sa njom u vezi i privatno, a ne sa Jelisavetom - kaže za Blic puls izvor blizak ovom glumačkom paru.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/scenaristkinja-ubice-mog-oca-pise-drugu-sezonu/

Istina, Vuk od navodnog poslednjeg pomirenja sa Jelisavetom nije potvrdio da je sa glumicom opet u vezi, mada nikada nije ni demantovao. Jedino što je izvesno je da se u javnosti ne ponašaju kao par. S druge strane, izvori tvrde da su njih dvoje u vezi i dalje, a Jelisaveta, koja je sa Ninom takođe dobra drugarica, otkrila je da joj bliskost između Nine i Vuka ni malo ne smeta.

- Kod nas nema ljubomore niti konkurencije. Nina je anđeo. Ona je kao moja sestra. Mi smo konstantno zajedno. Ona je moj klasić i svaki slobodan trenutak mi sa klase volimo da provedemo zajedno. Često se okupljamo i volimo da se provedemo, još od perioda dok smo studirali - kaže Jelisaveta Orašanain.

Nina Janković i Vuk Kostić imaju nekoliko zajedničkih scena u seriji, a neke su i poprilično prisne, međutim, to Jelisaveta nikada nije smatrala problemom.

- Takva im je uloga. Oni su vrhunski glumci. Veliki profesionalci i uloge su im odlične - dodala je Jelisaveta.

Ostaje da se vidi da li će Nina i Vuk blisko sarađivati i u drugoj sezoni hit serije, jer je u poslednjoj epizodi forenzičarka Jelena ranjena i nije izvesno da li je preživela.

Snimanje @ubice_mog_oca #ubicemogoca#behindthescenes

A photo posted by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Oct 29, 2016 at 7:27am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/janxnina