Jelena oduševljena Novakovom brigom za decu: Hvala ti što nam osvetljavaš put

Jelena oduševljena Novakovom brigom za decu: Hvala ti što nam osvetljavaš put

Autor: | 01/02/2017

0

Poznato je da direktorka Fondacije "Novak Đoković" Jelena Đoković veoma predana borbi za dečja prava i da je posebno osetljiva na probleme mališana.

Zato joj je veoma važno kada vidi da se i drugi trude da pomognu deci, a kada to učini njen suprug Novak Đoković, Jelena ima sve razloge da bude veoma srećna.

Iskreni Novak: Kada Jelena i ja imamo problem – obratimo se psihologu

To se dogodilo tokom posete Fondacije "Novak Đoković" Nišu kada je uručena pomoć predškolskim ustanovama tom delu naše zemlje.

Na opšte oduševljenje dece, i Jeleni na ponos, među mališanima se pojavio i naš najbolji teniser, iako ima veoma mnogo profesionalnih obaveza.

Neprocenjivi trenuci: Jelena i Novak Đoković srećniji nego ikada (foto)

Zahvalna Jelena je zbog toga objavila fotografiju druženja Novaka sa decom, i uz nju napisala veoma emotivnu poruku.

- Znam koliko ti je raspored prenatrpan, i oduševim se svaki put kada vidim koliki napor ulažeš i koliko se trudiš da uradiš nešto više za zajednicu i našu decu. Cenimo sve ono što radiš, ljubavi. Hvala u ime celog tima Fondacije "Novak Đoković" jer nam osvetljavaš put i pomažeš nam da se zalažemo i da obezbedimo dobar početak za ove male genijalce. Stotinu dece iz ovog sela dobiće priliku da idu u vrtić i još mnogo toga iz godine u godinu. Srećom, lokalna opština i grad Niš su naši vredni partneri i pomoći će nam da očuvamo ovu školu za brojne generacije koje dolaze - napisala je Jelena na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti