Neprocenjivi trenuci: Jelena i Novak Đoković srećniji nego ikada (foto)

Neprocenjivi trenuci: Jelena i Novak Đoković srećniji nego ikada (foto)

Autor: | 03/09/2016

0

Jelena Đoković objavila je zajedničku fotografiju sa Novakom na kojoj su oboje srećni i nasmejani. Ova fotografija potvrđuje da je ljubav ovog para nikad jača.

Jelena je odrasla u Kosovskoj ulici u Beogradu. Išla je u osnovnu školu "Drinka Pavlović", a pohađala je Sportsku gimnaziju. Nakon srednje škole, upisala je elitni ekonomski fakultet Bokoni u Milanu, na kojem je diplomirala sa najvišim ocenama.

Novak i ona su se upoznali još u srednjoj školi, i to je, kako se navodi, bila ljubav na prvi pogled. Verili su se u septembru 2013. godine, a venčali 2014. U oktobru iste godine dobili su prvo dete, sina Stefana. Kada su se preselili u Monte Karlo, Jelena se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije "Tamoli" u odseku za ljudske resurse. U međuvremenu je uradila i doktorat iz menadžmenta.

Pažnju javnosti skrenula je i svojim istančanim ukusom za odevanje. To je primetila i Ana Vintur, urednica magazina "Vog", zbog čega je Jelena dobila i tri strane u septembarskom izdanju. Sada je direktorka "Fondacije Novak Đoković" koji brine o siromašnoj deci Srbije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti