Janko Tipsarević brani druga: I ja osećam da Đoković nije kao nekada, ali ne smatram da je to nešto loše

Janko Tipsarević brani druga: I ja osećam da Đoković nije kao nekada, ali ne smatram da je to nešto loše

Autor: | 14/02/2017

0

Srpski teniser Janko Tipsarević je trenutno omiljni igrač u Buenos Ajresu. Argentinci konstantno maksimalno posvećuju pažnju nekada drugom reketu Srbije. Naravno nezaobilazna je priča i o Novaku Đokoviću, odnosno ponašanju medija šrema nekada najboljem teniseru sveta.

- Stoji da je rana eliminasija Novaka u Australiji bila iznenađenje za sve, ali i takve stvari se dešavaju. Ljudi greše kada napadaju Novaka, ističući da nije onaj stari, ali – njegov nivo igre je bio takav, da kada igra finale US Opena, finale Završnog Mastersa i osvoji „samo“ Toronto – igra kao go*no. Smatram da nije korektno kako se mediji ponekadodnose prema njemu. Takođe, nije moguće ostati na onom nivou na kom je on bio zauvek, ali, opet, ne bih se iznenadio ako bi na kraju ove godine prvi bio neko koga sada uopšte ne spominjemo - rekao je Janko Tipsarević.

Janko Tipsarević: Biljana i ja ćemo sigurno imati još dece, ali još nije pravi trenutak za to

 

Novak i Jelena su vrištali od sreće jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece!

Priznaje Janko da Novak nije više onaj stari, ali da je to dobro za tenis.

- I ja osećam da Đoković nije onaj kao nekada, ali ne smatram da je to nešto loše za sam tenis. Jer, promene dovode do velikog uzbuđenja kod navijača. I ja sam, kao jedan od njegovih bliskih prijatelja, prestao da gledam njegove mečeve u jednom trenutku jer je bil toliko dosadno, prosto sam znao da će da pobedi. Kad ja koji igram tenis razmišljam tako, zamislite kako se oseća prosečni teniski gledalac.

Janko Tipsarević: Plašio sam se da će me supruga Biljana ostaviti!

 

Osvrnuo se Janko i na neke svoje poraze tokom prethodnog leta, gde je imao i dobrih mečeva.

- Prošlog leta sam takođe igrao dobro, bio sam na maksimumu i tada, ali nisam beležio pobede. Gubio sam od Marina Čilića, Žila Simona, Miloša Raonića, sve su to dobri igrač. Kažem, jesam bio dobar, ali bez trijumfa nema ni napretka na ATP listi. Smatram da nisam pogrešio kada sam odlučio da preskočim Australian Open", zaključio je 94. igrač sveta, koji napokon igra tenis bez bolova - rekao je Janko za Novosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti