Snežana Đurišić za "Hello!": Za ljubav sam uvek otvorena

Snežana Đurišić za "Hello!": Za ljubav sam uvek otvorena

Autor: | 16/02/2017

0

U karijeri dugoj više od četiri decenije pevačica Snežana Đurišić može se pohvaliti velikim uspesima koje je postizala bez skandala i prikupljanja jeftinih poena kod publike. Zato njen muzički sud danas ceni čitava estrada, a svoje iskustvo i vrsni muzički nerv za prepoznavanje talenata svake subote pokazuje u takmičenju "Zvezde Granda", u kome je deo produkcijskog žirija. Iako je poslednjih godina život nije mazio, pedesetsedmogodišnja pevačica snagom volje uspela je da prebrodi sve životne prepreke. Najveća među njima bila je gubitak supruga Slobodana Gvozdenovića, sa kojim je trideset šest godina bila u braku, a prošle godine preminuo je i njen otac, čija je bila mezimica.

Uprkos bolu koji oseća, Snežana je pronašla utehu u Bogu i veri da će joj budućnost doneti i mnoga lepa iskustva, a njenu svakodnevicu ulepšavaju i unuci. Deca njenog sina Marka, Miloš i Lana, žive u istoj kući sa njom, a deca njene kćerke Maje, Teodora i Luka, su u Njujorku, ali pevačica ih često posećuje. U skladu sa pozitivnim pristupom životu i iskustvom koje ju je naučilo da je važno da ugađa sebi, Đurišićeva živi veoma ispunjeno i uvek je spremna za nove avanture.

Snežana Đurišić: Karijeru sam gradila težim putem, ali je svaki korak bio pravi

Osećate li nekada da vam je potreban partner i neko sa kim biste delili životne uspone i padove ili smatrate da čovek može da pronađe sreću i u samoći?

- Ne mogu da kažem da mi samoća prija, ali ne znači da je čovek sam ako nema partnera. Nemam ništa protiv ako se to desi, ali prosto, ne opterećujem se time i to svakako nije na mojoj listi prioriteta kada je o mom privatnom životu reč.

Znači li to da ste otvoreni za novu ljubav i mislite li da vaše srce može ponovo da bude osvojeno?

- Za ljubav sam uvek otvorena, ljubav je emocija bez koje ne može da se živi, ljubav je Bog, ali nikako ljubav po svaku cenu. Taj put u životu prepustila sam Bogu, pa kako bude – biće.

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 13. februara.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!/Mirko Tabašević