Milica Dabović o nasilju koje je pretrpela: Sama sam kriva što sam to dozvolila

Milica Dabović o nasilju koje je pretrpela: Sama sam kriva što sam to dozvolila

Autor: | 21/02/2017

0

Košarkašicu Milicu Dabović nakon žučne rasprave u njenom stanu na Karaburmi u nedelju pokušao je da udavi njen bivši dečko Šime Šiklić Simon.

- Sama sam kriva što sam to dozvolila. Zaista ne smem ništa da govorim dok traje istraga. Bitno je da sam sada dobro, ali o svemu ću pričati kada dođe vreme. Ne osećam se najbolje. Još sam u velikom šoku, ali svakako nisam želela da ćutim o incidentu. Prijavila sam ga policiji. Nisam se čula s njim nakon svega i to je sve što mogu da vam kažem - kaže košarkašica,  a piše blic.rs.

Humanost za primer: Milica Dabović sve svoje rođendanske poklone darovala svratištu za decu

Na njoj su vidlivi znaci napada: ona je neraspoložena i vidno potresena, a u trenucima dok je razgovarala sa novinarima na ruci je imala kanilu za infuziju, a na vratu podlive od davljenja.

Simon Šiklić je milicu stezao oko vrata i naneo joj sem toga povrede desne ruke. Incident se dogodio oko 14 sati, a šokirana košarkašica je smogla snage da pozove policiju i prijavi ceo slučaj tek oko ponoći.

S obzirom na to da je reč o hrvatskom državljaninu koji nema prijavljen boravak u Srbiji, beogradska policija je odmah raspisala potragu za njim kako ne bi pobegao iz zemlje.

Milica Dabović: Hoću ćerku, sanjam da rodim devojčicu!

Kako je rekao neimenovani izvor blizak paru, nakon što su pojavile Simonove fotografije iz noćnog provoda sa starletom Sorajom Vučelić, Milica Dabović rešila je da ga definitivno ostavi i stavi tačku na njihovu dvogodišnju vezu.

Kako Simon Šiklić nije želeo da prihvati raskid, uporno je, ali bezuspešno pokušavao da se pomiri sa Milicom, pa je na kraju u nedelju došao u njen stan, a rasprava je prerasla u fizičko nasilje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović