Da li su ove fotografije dokaz da Ana Ivanović i Bastijan očekuju prinovu?

Da li su ove fotografije dokaz da Ana Ivanović i Bastijan očekuju prinovu?

Autor: | 21/02/2017

0

Od kako je postala gospođa Švajnštajger, Anu Ivanović stalno posmatraju kako domaći, tako i strani mediji, u nadi da će prvi otkriti trenutak kada će lepa Ana prošetati trudnički stomačić. Ovoga puta pojavile su se fotografije koje su s opravdanjem uzburkale medije i javnost - da li je Ana trudna?

Ana i Bastijan su bili u jednom restoranu na ručku, a na izlasku ih je naravno sačekao paparaco fotograf koji je zabeležio zanimljivu situaciju.

Bastijan je trčkarao oko Ane, otvorio joj vrata od automobila, dok se njegova ljubljena smeškala i sve vreme blaženo dodirivala stomak. Mislimo da se ne radi o "dobrom ručku", već da je ovo zaista znak da će Ana uskoro postati mama!

Ako je suditi po iskustvu svih mama na ovome svetu, ovaj pokret je karakterističan baš za prve dane trudnoće i osećaj nakon saznanja da ćete postati mama.

Ni Ana, a ni Bastijan se još uvek nisu zvanično oglasili povodom ovih spekulacija, a mi se iskreno nadamo da je Ana zaista trudna i da će već tokom leta na svet stići beba, a možda i bebe, ko zna, blizanci su ove godine "u modi"!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty