Suzana Mančić se najzad udaje: Simica mi je rekao da ću biti njegova mlada 31. marta!

Suzana Mančić se najzad udaje: Simica mi je rekao da ću biti njegova mlada 31. marta!

Autor: | 25/02/2017

0

Voditeljka Suzana Mančić (60) sprema se za venčanje sa dugogodišnjem partnerom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom (67). Iako se takav epilog odavno očekivao, bila je iznenađena kad je dobila bračnu ponudu.

Suzana je u šali pokrenula priču oko venčanja:

- Fotografiju sa Sajma venčanja, na kome sam nosila venčanicu, poslala sam Simonu i napisala "evo tvoje mlade". Kako se spremamo da krajem marta odemo u Veneciju, kroz šalu sam ga pitala da li će se konačno oženiti mnome. Istom merom Simica mi je uzvratio "Mančić, ti ćeš biti moja mlada 31. marta. Nemoj posle da bude da ti nisam na vreme rekao da se spremiš da budeš moja supruga" - rekla je Suzana Mančić za magazin "Glorija".

Suzana Mančić iskreno: Ljubav sa Simeonom nije bila na prvi pogled

Oni neće praviti feštu, već će se venčati u prisustvu kumova.

- Saglasni smo da od venčanja ne pravimo feštu, tako da će sa nama biti samo kumovi. Moja sreća bi bila potpuna jedino ako moje ćerke budu sa mnom toga dana. Uskoro putujemo u Veneciju u cilju da sve organizujemo - objašnjava Mančićeva.

Suzana Mančić o tome ko vara srcem, a ko ne

Inače, Suzana ne planira da bude domaćica:

– Da se ne lažemo, nema šanse da se uvučem u kućnu haljinu i izigravam domaćicu. To kod Simice ne pali. Ne znam čemu onaj šporet u njegovoj kuhinji služi, nikad ništa na njemu skuvali nismo. Jednom sam mu spremila ručak u Beogradu, koji je on otkazao 15 minuta pre zakazanog vremena, zbog posla. I više mu nikad ništa nisam pripremala. Mogu da napravim doručak, presečem paradajz, malo feta sira, masline, hladno vino. Za ručak i večeru ionako uvek idemo u neki mali, lep restoran. - objasnila je najpoznatija "Loto devojka" za magazin Gloria.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milana Bosnić/Hello/arhiva
Tagovi: Suzana Mančić

Najnovije vesti