Iva Štrljić se plaši "usidrenja": Sve mi se nešto čini da to moje sidro nije bilo ni malo bezazleno!

Iva Štrljić se plaši "usidrenja": Sve mi se nešto čini da to moje sidro nije bilo ni malo bezazleno!

Autor: | 02/03/2017

0

Neki strahovi iz detinjstva nam obeleže život, a da toga nismo ni svesni, međutim kada se dese neke životne prekretnice, kada se uzburkaju emocije i pred nama stvore prepreke, strahovi ponovo ožive i ukažu nam da ništa nije tek onako, bez smisla. jedno takvo sećanje i strah iz detinjstva su podsetili glumicu i spisateljicu Ivu Štrljić da sve ima značaja, ma kako se davno dogodilo.

Iva Štrljić: Najopuštenija sam u haljini, na štiklama i sa šminkom

Prebirajući po fotografijama iz albuma u kojem čuva tragove detinjstva, Iva se prisetila jednog svog straha:

- Bila sam jako, baš jako mala kada sam naučila da plivam. Plivanje je i sada moja ogromna ljubav i najveća strast. Danas naiđem na ovu fotku iz detinjstva i setim se kako sam se kao devojčica plašila samo jedne stvari a to je - sidro! Mogli ste da me ostavite sasvim samu na sred uvale da plivam, ali što dalje od nekog sidra! Sećam se da je u slikovnici koju sam volela "Dvadeset hiljada milja pod morem", bilo nacrtano veliko zastrašujuće sidro na dnu mora i da je meni uvek ta slika bila u glavi kada pomislim na njega. I danas nešto razmišljam o tim životnim, emotivnim usidrenjima i sve mi se nešto čini da to moje sidro nije bilo ni malo bezazleno... nije bilo bez smisla... - napisala je Iva uz fotografiju koju je postavila na instagram.

Објава коју дели Iva Strljic (@iva_strljic) дана 1. Мар 2017. у 5:18 PST

Verujemo da je strah od "usidrenja" pobeđen, jer je o njemu progovorila, samo da još naiđe onaj pravi i da to sidro bude bačeno...

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/iva-strljic-kako-naci-gospodina-pravog/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. miša obradović/mirko tabašević
Tagovi: iva štrljić

Pročitajte još

Najnovije vesti