Tijana Bogićević: Ne opterećujem se rezultatom na Evroviziji

Tijana Bogićević: Ne opterećujem se rezultatom na Evroviziji

Autor: | 05/03/2017

0

Tijana Bogićević, predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, ne krije da je priželjkivala da se vrati na veliku evrovizijsku scenu. Izborom urednika Muzičke redakcije RTS i tima "Symphonix International" koji ove godine komponuje srpsku pesmu, pop pevačici se ta želja ispunila.

Ona već ima iskustvo sa Pesme Evrovizije - stekla ga je kao prateći vokal Nine Radojičić 2011. godine, u Diseldorfu.

Ona priznaje da nije očekivala poziv od RTS-a, ali da je taj poziv nije ni iznenadio

- Kad sam čula pesmu znala sam da sam logičan izbor. Godine 2011. sam išla kao prateći vokal i ta saradnja sa RTS-om je bila lepa, ali za izbor glavnog izvođača su kvalifikacije mnogo veće tako da verujem da je celokupna moja karijera i muzika koju sam radila u međuvremenu bila presudna - kaže Tijana.

Njeno ime je Tijana Bogićević i ona će se boriti za Srbiju na Eurosongu (video)

S obzirom da je, za razliku od 2011. godine, njena uloga sada istaknuta u prvi plan, ona kaže da za nju očekivanja javnosti ne predstavljaju teret.

- Ne predstavlja mi to teret, ovo je moj posao koji znam da radim tako da je na meni i na celom timu da uradimo taj posao najbolje moguće. Nisam mišljenja da sve zasluge treba da nosi jedna osoba, svi su bitni. Od organizacionog tima do svih izvođača na sceni, svi imaju svoju veoma važnu ulogu. Bitno je da svi imamo zajednički motiv, a to je da predstavimo našu zemlju u najboljem svetlu i to će biti moj uspeh. Ne opterećujem se rezultatom - kaže ona, a prenosi RTS.

 

Na pitanje čiji nastup od srpskih predstavnika, od "Laneta" Željka Joksimovića do Sanje Vučić 2016. godine, na Evrosongu je za nju bio najbolji i čije bi savete volela da čuje, Tijana odgovara:

- Najbolji mi je bio nastup Marije Šerifović, a ona je bila i pobednik. Svaki nastup je bio adekvatno osmišljen za datu pesmu. Volela bih da čujem svačije iskustvo, ali svi smo različiti i različito doživljavamo sve ovo. Sa Bojanom Stamenov sam baš dosta pričala jer se i privatno družimo, pa sam, eto, saznala kako je sve to izgledalo iz njenog ugla.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti