Žene su govorile da joj se dive: Danijela Karić objašnjava da je progledala nakon razvoda

Žene su govorile da joj se dive: Danijela Karić objašnjava da je progledala nakon razvoda

Autor: | 05/03/2017

0

Mlada je rekla sudbonosno "da", postala je mama dvoje dece, a onda je prošle godine rešila da se razvede. Danijela Karić je otvoreno govorila o tome kako danas na gleda na kraj svog braka i kakva je kao mama.

- Deca su mi centar sveta. Bez njih ne bi bilo ništa. Kada neko kaže da posle rođenja dece, sve ostane isto, mislim da nije u pravu. Ništa više ne bude isto. Koliko je majčinstvo važno, vremenom shvatam. Deca rastu, ja sazrevam sa njima. Moj život se zbog dece promenio, dobio je na težini, ima više smisla. Uživam sa njima. Trudim se da budu maksimalno srećni, zadovoljni, nasmejani. To mi je najvažnije. Dajem sve od sebe da u detinjstvu imaju taj čvrsti temelj, da ne osećaju neku prazninu, da ne budu nesigurnu. Život će ih kasnije voditi tamo gde oni budu želeli, a ja ću im uvek biti podrška - kaže Danijela, a piše "Blic žena".

Danijela Karić nakon razvoda: Nismo ostali najbolji prijatelji

Ona je majka Monike i Filipa i, kako kaže, to što ima sina i ćerku smatra kao dobitkom na lutriji. Na roditeljstvo se mlada odlučila, prvo dete je rodila sa 24 godine. Mlada je ušla i u brak, bilo je to 2007. Kada je odlučila da se razvede, mnoge je iznenadila tom odlukom.

- Čovek dok ne doživi ne zna kako neke stvari izgledaju. Ja sam želela da se razvedem, to je bila moja odluka. I nekako je bilo jednostavno to uraditi. Nisam to teško podnela jer je razvod bio moj cilj. Sve sam pokušala da spasem svoj brak, ali nije moglo. Nije bilo dobro ni za nas ni za decu. A kada se sve završilo, neverovatan broj žena i to žena starijih od mene, koje su godište moje mame i bake, a koje ja smatram veoma jakim i iskusnim ženama, govorile su mi da mi se dive. I dan danas primam toliko poruka, toliko zahteva da nekom pomognem, da uputim savet. Odjednom je bilo kao da sam progledala, svi su počeli da me gledaju drugačije. A ja sam samo smatrala da radim ono što želim. Delovalo mi je jednostavno, a očigledno je bilo veoma hrabro - kaže ona.

Danijela Karić: Mozak je nemoguće našminkati

Danijela je istakla da je razvod i dalje u našoj zemlji tabu tema.

- Ja sam u brak ušla iskreno. Kada sam rešila da se razvedem, samo sam želela da budem dobro, da budem srećna, kao i moja deca. Razmotrila sam to i sa psihološke strane, a studirala sam psihologiju, shvatila sam da je to prava stvar za mene. A ljudi su bili šokirani kada su me nakon razvoda videli srećnu - naglasila je.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: danijela karić

Pročitajte još

Najnovije vesti